قاب عکس پاییزی

سلام زیرو
من یه مدت کم ، آمدم تو منطقه تو ؛ فکر کنم ۸۳۹ بود . یا فکر کنم منطقه بعدی که رفتی بودی بود یا قبلیش
اونجا این قاب آواتار رو داشتی
چجوری گرفتی؟

سلام . برادر . خب این قاب را به مدیران انجمن می دهند . اگر خدا قبول کند . من هم در این انجمن از مدیران میان رده هستم :rofl:

1 Like

منم میخوام مدیر شم
چیکار کنم؟

خب . میتونی با پر کردن این فرم شروع کنی . مطالعه کن. من از ناظر شروع کردم. داستانهای که توی رویدادها برات اتفاق میفته را می نویسی . یا اگر نقاشی و … بلدی می تونی توی اون تیمها کار کنی و حتی ترجمه .
رم را بادقت بخون و برو جلو

1 Like

می تونی از همین الان هم شروع کنی به نوشتن خاطراتت و رویداد جزیره که داری توش میری . یه نگاه به داستانهای من بنداز کار سختی نیست . اینطور وقتی میخواهی مصاحبه کنی یکسری نمونه کار هم داری که ممکنه برات مفید باشه

1 Like

ممنون :heart::heart:

این دو تا چیه؟

مصاحبه چجوریه؟

خب . اون دتا توضیحاتشون مشخضیه . باید دانش خوبی از بازی داشته باشی برای اونها چون قرار هست بازیکنان را راهنمایی کنی. فیسبوک اینستاگرام و دیسکورد و انجمن . هر کدوم واحدهای مجزای محسوب میشن . البته برای بعضی از اونها تسلط شما به زبان انگلیسی مهمه .

مصاحبه در دیسکورت با حضور چند نفر وبه صورت متنی برگزار میشه . یک نفر مصاحبه کننده از شما سوالاتی در باره خودتون و روحیه کار تیمی و میزان علاقه و … سوال می پرسه و البته سوالات تخصصی در باره اون آیتمی که براش در خواست میدی . بعضی از آیتمها به دانش شما از بازی مربوط میشه . اما برای گرافیک و داستان نویسی خیلی با دانش بازی کاری ندارن بیشتر با ایده و هنر شما کار دارن

جزوه‌ای نیست من اون رو بخونم؟:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

اینها همش داستانها خود من از جزیره ها هست

در این قسمت هم تا دلت بخواد داستان هست که دیگرا نوشتن

1 Like

کجا باید داستان بنویسم
برای رزومه

توی بخش رکورد که برات لینک فرستادم . می تونی شروع کنی

1 Like

@Ahmad

این قسمت را کامل مطالعه کن کمک زیادی بهت میکنه

1 Like

کجاست؟ :sweat_smile::sweat_smile::joy:

برای این هم باید کاری کنم؟
مثل همون داستان نوشتن(رزومه)

خب . اونهم بایدی نیست . اما وقتی نمونه کار داشته باشی می تونی ارپه بدی دوست من . کلی گفتم اون مطلب را