سلام زیرو
من یه مدت کم ، آمدم تو منطقه تو ؛ فکر کنم ۸۳۹ بود . یا فکر کنم منطقه بعدی که رفتی بودی بود یا قبلیش
اونجا این قاب آواتار رو داشتی
چجوری گرفتی؟
سلام . برادر . خب این قاب را به مدیران انجمن می دهند . اگر خدا قبول کند . من هم در این انجمن از مدیران میان رده هستم
منم میخوام مدیر شم
چیکار کنم؟
خب . میتونی با پر کردن این فرم شروع کنی . مطالعه کن. من از ناظر شروع کردم. داستانهای که توی رویدادها برات اتفاق میفته را می نویسی . یا اگر نقاشی و … بلدی می تونی توی اون تیمها کار کنی و حتی ترجمه .
رم را بادقت بخون و برو جلو
می تونی از همین الان هم شروع کنی به نوشتن خاطراتت و رویداد جزیره که داری توش میری . یه نگاه به داستانهای من بنداز کار سختی نیست . اینطور وقتی میخواهی مصاحبه کنی یکسری نمونه کار هم داری که ممکنه برات مفید باشه
ممنون
مصاحبه چجوریه؟
خب . اون دتا توضیحاتشون مشخضیه . باید دانش خوبی از بازی داشته باشی برای اونها چون قرار هست بازیکنان را راهنمایی کنی. فیسبوک اینستاگرام و دیسکورد و انجمن . هر کدوم واحدهای مجزای محسوب میشن . البته برای بعضی از اونها تسلط شما به زبان انگلیسی مهمه .
مصاحبه در دیسکورت با حضور چند نفر وبه صورت متنی برگزار میشه . یک نفر مصاحبه کننده از شما سوالاتی در باره خودتون و روحیه کار تیمی و میزان علاقه و … سوال می پرسه و البته سوالات تخصصی در باره اون آیتمی که براش در خواست میدی . بعضی از آیتمها به دانش شما از بازی مربوط میشه . اما برای گرافیک و داستان نویسی خیلی با دانش بازی کاری ندارن بیشتر با ایده و هنر شما کار دارن
جزوهای نیست من اون رو بخونم؟
اینها همش داستانها خود من از جزیره ها هست
در این قسمت هم تا دلت بخواد داستان هست که دیگرا نوشتن
کجا باید داستان بنویسم
برای رزومه
توی بخش رکورد که برات لینک فرستادم . می تونی شروع کنی
این قسمت را کامل مطالعه کن کمک زیادی بهت میکنه
کجاست؟
برای این هم باید کاری کنم؟
مثل همون داستان نوشتن(رزومه)
خب . اونهم بایدی نیست . اما وقتی نمونه کار داشته باشی می تونی ارپه بدی دوست من . کلی گفتم اون مطلب را