سلام به همه دوستان و خوانندگان عزیز .
خوب این دوره از پستهای جدید مربوط میشه به رویداد زمین بایر . چند تا دریاچه و رود خونه توی نقشه دیده میشه . باید دید از توی این زمین با چه جوایزی بر می گردیدم . 
برای من رویداد زمین بایر یک تجربه جدید محسوب میشه و مطابق دوره های گذشته که تو یک سرور بند نمیشدم , برای این رویداد جدید هم مهاجرت کردم به سرور 807 و به اتحاد AKN ملحق شدم .
ورود به یک اتحاد جدید همه چی را برام تازه کرده . دوستان جدید , سرور جدید و رویداد جدید .
اول زمستان هستیم ولی امیدوارم ی رویداد داغ -داغ داشته باشیم .
زمین بایر نسبت به جزیره گمشده تفاوتهای اساسی داره که اون چیزی که برای من اون را جذاب میکنه اینه که اینجا قاعدتا نباید خبری از صلح باشه . چون متحدان از قبل مشخص میشن .ولی خوب مشکلاتی هم دارد اونم تعامل با متحدان هست . تو بستهای که سایر دوستان در انجمن منتشر کردن بعضی وقتها با اتفاقات عجیبی روبرو میشم که براش ون هیچ کاری نمیتونی بکنی . مثل عدم همکاری یک از تیمها و متحدان و یا مسدود کردن مسیر توسط دوستان خودتون . که خدا نکنه برامون پیش بیاد ولی امیدوارم که افسران اتحاد ما از این خطرات آگاه باشن و از آیتم های مثل جابجایی قلعه برای اون استفاده کنن . تا در کمال اعتماد به متحدان حواسمان جمع باشه سرمان بی کله نمونه . 
آورم -آورم همینطور که تو زمین بایر فرو میرم تجربیات خودم را هم در پستهای بعدی می نویسم . بلکه خوشتون بیاد 
تصمیم دارم تو این سری از پستهای تا جای ممکن از زبان شیرین فارسی استفاده کنم . ولی با توجه به اینکه اعضای اتحاد ما بیشتر از نیوزیلند هستن احتمالا بعضی جاها بزنم کانال دو
(امیدوارم کسی نخواهد ترجمه این پست را بخونه و اگر نه مترجم هنگ میکنه
)
6 Likes
خب . متحدان و رقبای ما هم تو این دوره زمین بایر هم مشخص شد . وباید منتظر آراء بمونیم تا رهبران کمپ ها هم مشخص بشن . ولی فعلا من اعضای اصلی هر کمپ را معرفی میکنم . تا پست بعد . فعلا در همین حد دسترسی دارم 
4 Likes
خب جزیره فعلا آرومه و فقط می تونم بگم در حال اشغال لانه ها و گر های مورچه ها هستیم . فعلا کسی کاری به کار کسی نداره .
اما در چند روز آینده آرام ارام همه چی بهم خواهد ریخت , امروز کمی نقشه پیشرفت و جدول امتیازات را قرار میدم .
2 Likes
فقط چند روز با اولین برخورد کمپها با یک دیگر باقی مانده . و دوران آسایش و آرامش ما هم به سر میاد . هنوز خیلی زوده که در مورد اینکه کدوم کمپ برتری ئیدا خواهد کرد صحبت کنیم . اما می تونم بگم روزهای سخت و نبردهای سنگین در راه است . قدرت هر دو کمپ تا اینجا خیلی بهم نزدیک بوده .
همه اتحادها در حال ساخت برج به سمت تانلهای سطح 6 هستند تا بتونن به سرعت وارد منطقه بشن و غنایم بیشتری را نصیب خودشون کنن. خب بار اولی هست که در رویداد BL شرکت می کنم ولی تا اینجای کار اون را نسبت به LI ترجیح می دم . در LI بابت پیدا کردن متحد و اینکه اونها تا پایان بر سر اتحاد خودشون باقی بمونن استرس زیادی داشتیم . و دیپلماسی خیلی فعالی نیاز بود . همیشه مشکلات ترجمه می تونست مشکل ساز بشه ولی اینجا خیلی با این مسئله روبرو نیستیم
3 Likes
خب , تانلهای سطح 6 باز شد و آرامش به پایان رسید . دو کمپ روبروی هم قرار گرفتن .
دوروز تمام روزی حداقل 6 ساعت نبرد داشتیم که از زمان تنظیم مجدد شروع میشه و حداقل تا 10 صبح ادامه داره . تا اینجا نهایتا می تونیم یک پادگان را با T11 پر کنیم و این برای این مقدار از نبرد وحشت ناکه. من که تو همین دو روز تمام سرعت شفا را مصرف کردم بعلاوه از دست رفتن 70 در صد از نیروهای T9
اطمینان دارم روزهای سختی تو راهه
در منطقه جنوبی کمپ ما با هر سه اتحاد شرکت کرده و اگر اتحاد Zzz نبود واقعا همین اول کار قافله را باخته بودیم .
کمپ آبی با دو اتحاد ANT و OPK در منطقه جنوبی نفوذ کرده و خبری از اتحاد MAY نیست . ولی چیزی که من دیدیم هر دو اتحاد کمپ آبی هر کدوم حداقل 5 بازیکن P2W دارن و این کار را سخت میکنه .
همین امروز ما برای نابودی فقط یک قلعه OPK بیش از 7 ساعت وقت صرف کردیم . در حالی که پشتیبانی ZZZ را داشتیم .
تو منطقه شمالی فعلا اتحاد MAY از کمپ آبی در حال یکه تازی است و با کسی هنوز در گیر نشده . احتمالا در چند روز آینده می فهمیم قدرت واقعی اونها در چه سطحی هست .
سطح کشتار بعد از دو روز نبرد به قرار تصاویر زیر هست
اینم نقشه مناطق شمالی و جنوبی
4 Likes
کمی آرامش به جزیره برگشته . با آزاد شدن اشغال عجایب هر دو کمپ مشغول تسخیر شگفتی و لانه های سمت خودشون شدن و در گیری مثل قبل نیست ولی این فقط یک آتش زیر خاکستر هست . اطمینان دارم در چند روز آینده در شمال و جنوب و در تمام مناطق نبردهای بزرگ آغاز خواهد شد. نبردهای بزرگ بعد از بازشدن تانلهای سطح 8 اجتناب ناپذیر است . در چند منطقه باید هم زمان نبرد کنیم و اینجا استراتژی و فعالیت اعضای هر کمپ می تونه برنده نهایی را تقریبا مشخص کنه . در واقع داریم به یک فینال زود رس نزدیک میشم . در محل های درگیری هر دو کمپ برجهای را درست می کنند که بتوانند به بهترین روش حمله و دفاع کنند واین کار را فعلا بدون برخورد انجام میدن
5 Likes
خب. امروز مشخص شد که با حریفهای سرسخت و باهوشی طرف هستیم . اونها دو ساعت موند به زمان شروع محافظت خیلی سریع از دو طرف برای اشغال یکی از اقامتگاه های مورد مناقشه بین دو کمپ در شمال جزیره اقدام کردند . اونها خیلی هوشمندانه عمل کردند . ابتدا اتحاد ANT با رساندن خودش به اقامتگاه . یک برج ایجاد کرد و نزدیک به یک ساعت از آن برج در مقابل قوی ترین اتحاد کمپ ما (Zzz) با تعداد نیروی زیاد محافظت کرد . در طول این یک ساعت سایر اتحادهای کمپ آبی خاموش به نظر می رسیدند و هیچ تحرکی نداشتن . وقتی که Zzz استقامت زیادی مصرف کرده بود به ناگاه اتحاد دوم آنها (May)با تعداد نفرات زیاد از سمت جنوب به اقامت گاه نزدیک شد . بلا فاصله ما هم برای کمک به Zzz به سمت نزدیک ترین لانه آنها حرکت کردیم . ولی آنها تمرکز کامل را بر روی تسخیر اقامت گاه گذاشتند . Zzz که استقامت زیادی از دست داده بود نتوانست در مقابل حمله سمت جنوب مقاومت کند و آنها ابتدا اقامتگاه را گرفتند و سپس خیلی سریع توانستند ما را هم عقب بزنند . خود من تمام قارچ شفا و استقامتتم را از دست دادم . آنها حتی توانستند یک برج که تنها 10 ثانیه تا فروریختن آن باقی مانده بود را به سرعت احیا کنند .
از این شکست چند درس یاد گرفتم
- توفان حملات زمان نمی شناسد و باید همیشه 50 درصد استقامت را تا لحظه رفتن به رخت خواب نگه داشت
- برای افرادی مانند من که F2P هستیم . نباید از چند پادگان همزمان استفاده کرد .
- زمان مثل همیشه خیلی مهمه حتی چند ثانیه شاید اگر ما در گیری را فقط 5 دقیقه زود تر شروع می کردیم با پایان استقامت Zzz نمی توانستند بر روی برجهای ما تمرکز کنند .
- در هر لحظه فقط باید روی یک برچ تمرکز کرد . تمرکز بر روی تخریب و ساخت همزمان فقط در زمانی مناسب است که حریف عقب نشینی کرده
امشب تانلهای LV8 باز خواهد شد . کمپ آبی برای رسیدن به شگفتی کار سختی نخواهد داشت ولی باید دید می تواند از آن دفاع کند .
4 Likes
یه روز خوشحال و روز بعد گریان . این شده احوال ما تو این چند روز گذشته .
شب خوشحال از پیروزی و تخریب چند برج
و فردا صبح شاکی که نمی تونیم دفاع کنیم از همون برجها 
قارچ شفا بخش هم که اصلا نمی فهمی کی تموم میشه . دیروز برای 20 فوت جا 16 ساعت جنگیدیم . کمپ رقیب را تا نزدیکی شگفتی منطقه بیطرف شمالی عقب زدیم . ولی خب اونها با هوشن با تمام قدرت وارد نشدن اتحاد MAY از کمپ رقیب . خیلی خودش را درگیر نکرد و رفت برای جمع آوری و بالابردن قارچ و تولید نیرو . ولی دو اتحاد دیگه اونها با تمام توان مبارزه کردن و تا آخرین مورچه های خودشون را فدا کردن .
تا لحظه حفاظت برای نابودی برجها جنگیدیم . اکثر ما دیگه نه نیروی داشتیم ونه قارچ شفا بخش و رفتیم برای استراحت . من که حتی نتونستم 20 تا زنبورم را شکار کنم . دیگه استقامتی نبود .
امروز که از خواب بیدار شدم دیدم اونها با تمام توان حمله کردن . و حالا اتحاد تاز نفس اونها اومده بود برای کمک . حال و احوال دو اتحاد دیگه اونها مثل ما بود و رمقی نداشتن ولی اتحاد تازه نفس اونها نفس ما را گرفت .
خب می تونم بگم خاستگاری یکم مشکل داشته
. تو کمپ رقیب مورچه T10 ولی تو کمپ ما فقط Zzz قوی هست . تو اتحاد ما که کلا دو نفر اونم نصفه نیمه T10 دارن وضع متحد دیگمون SWL هم جالبتر از ما نیست .
ولی خب این یه بازیه و استراتژی حرف اول را میزنه . مواردی هست که امید وارم یادم بمونه آخر این داستان و بعد از اتمام فصل در موردش توضیح بدم . که نقاط ضعف و قوت ما و حریف مون هست . الان وسط جنگ جاش این صحبتها نیست .
خبر خوب اینه که فعلا من R4 شدم … خدایی سخته هر دفعه اتحاد را عوض کنی وبتونی سطح اعتماد را برای R4 شدن جلب کنی . شاید منم برگردم اتحاد اول و یا دیگه تو یه اتحاد بند بشم . هر چند از من بعیده .
5 Likes
خب. فعلا که ما باختیم بدم باختیم
. کل منطقه بی طرف را واگزار کردیم به کمپ حریف . خدای مباره خیلی سختی بود . فردا تانلهای سطح 9 باز میشه . همه آماده ایم که مثل موشک خودمون را برسونیم به درخت . ولی کار سختی در پیش داریم . الان کمپ رقیب ما از برطری خوبی بر خورداره . هر سه اتحاد کمپ ما ماشالا افراد فارمشون خودشون دو اتحاد را تشکیل میدن . این اصلی ترین مشکل ما تو جزیره است . خب خیلی ها فقط برای جوایز و مورچه های جزیره تشریف آوردن . میرن کنار ساحل و جزیره و تا آخر جزیره آفتاب میگیرن 
بزارید ببینم اوضاع از چه قراره برای فردا نقشه چطوره 
تو منطقه شمالی یا همون منطقه سنگ اوضاع حریف خوبه . ولی لگر درخت را از دست بدن ما حتما یه حالی به این منطقه خواهیم داد . و البته این عکس هم داره شاید اونا یه حال اساسی به ما دادن 
تو منطقه جنوبی وضع ما خوبه . تو این چند روز کلا کمپ حریف زا از این منطقه بیرون کردیم . خب خدا را شکر آب رو ریزی نشد 
همونطور که دوستان گلم مشاهده می کنید ما در منطقه بی طرف کلا قافیه را باختیم . اینجا همون جایی هست که من میگم ماباختیم بدم باختیم 

یه چندتا عکسم از وضعیت آماری جزیره براتون بزارم . حوصلتون شد بخونید دستتون میاد خیلی چیزا
4 Likes

حقیقت اینه که برای امروز فقط می تونم براتون بخندم .
ما تا نزدیکی در خت رفتیم . ولی خب R5 از دست بچها و دو کمپ متحد عصبانی شد . بعد همه برجهای که به زحمت ساخته بودیم را نابود کرد . دستتش درد نکنه . زحمت زیادی کشید . واقعا سخته این همه برج را به این سرعت داغون کنی .
البته بعد از این کار از سمت خودش استعفا داد و الان R1 هست .
منم از دستم فقط یه ایمیل همگانی بر میومد که انجامش دادم
من یک ساعت برای نهار رفتم و با این صحنه روبرو شدم . تمام برجهای ما پرواز کرده بود 
خب . برای 10 روز آینده باید بریم شکار مار مولک و زنبور . البته از کمپ حریف پیام اومده که برای امتیاز کشتار بهمون کمک می کنه
3 Likes
این دوره از جزیره ما هم تموم شد .
ما باختیم و بد هم باختیم 
من فقط می تونم بگم خدا را شکر که زودتر این جزیره تموم شد و ما شگفتی منطقه خودمون را حفظ کردیم 
در رابطه با تجربیاتم تو این جزیره به زودی یه پست میزارم امید وارم مفید باشه .
به حر هال به کمپ آبی تبریک میگم . واقعا عالی بودن . شاید اگر ما با این مشکلات هم روبرو نمی شدیدم باز اونها با احتمال بالا برنده این دوره بودند . واقعا منسجم و متحد بازی کردن تا آخرین لحظه
3 Likes