سلام . به همه
امروز میخوام در باره رویداد سرزمین بیابانی و تجربیات خودم از این رویداد براتون بگم . البته به صورت کلی . اگر سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمک کنم . بیشتر هدفم انتقال تجربیات هست تو این پست
در زمانی که این متن را می نویسم خوشبختانه در سرزمین بیابانی هستم .
داستان این دوره من را می تونید اینجا بخونید
[Record Post] Barren Land - S800 | SL1147 - Hoot Hoot
و البته سایر داستان های من در رویدادهای جزیره هم اینجا هستن
درباره رویداد سرزمین بیابانی
خوب تو این رویداد 6 اتحاد حضور خواهند داشت . که به دو اردوگاه سنگی(آبی) و نابودی(قرمز) تقسیم میشن و زمین بازی شامل 11 قسمت هست . هر کمپ یک منطقه امن داره در پشت زمین که نفوذ به اون ممکن نیست . جایی خوبیه برای استراحت . مخصوصا اگر حریف تونسته باشه تونل سمت سرزمین شما را اشغال کنه
خب . هینجا یک نکته وجود داره … تا وقتی که تونل تصرف نشده شما در هر منطقه ای که باشید نیازی به سپر ندارید . شما حتی نمی تونید موجودات اونطرف تونل را که تسخیر نکردید شکار کند
مناطق 4 و 8 مناطق امن برای هر اردوگاه هست . و فقط افراد همون اردوگاه می تونن واردش بشن
مناطق 1و2و3 برای کمپ آبی و مناطق 5و6و7 برای کمپ قرمز قابل انتخاب هستند
مناطق 9 تا 12 یه کم داستان دارنتوی مناطق 9 و11 کمپ آبی برای بهبود مورچه های T11 از 30 درصد تخفیف نصبت به کمپ قرمز بهره می برن و همین داستان برای مناطق 10و12 برای کمپ قرمز هست
در واقع مبارزه در این مناطق به نفع صاحب منطقه هست . و بهترین تاثیر را برای اون دارهنکته اینجا وجود داره توصیه من اینه که همیشه اولویت را بزارید برای رسیدن به شگفتی تو منطقه خودتون . وبا چک و دندون ازش نگهداری کنید بعد از باز شدن تونل سمت این مناطق 5 روز فرست دارید تا به اون برسید . بهترین مسیر و کوتاه ترین راه را انتخواب کنید
نکته بعدی خاک رس هست . که به صورت اتوماتیک هر ساعت 2000 واحد برای شما تولید میشه و در مجموع در یک روز نهایتا 48 هزار از اون خواهید داشت . طوری تنظیم کنید که قبل از شروع دوره محافظت کمتر از 36 هزار واحد داشته باشید تا در دوره محافظت پر نشه . چون ازدستش می دید
مورد بعدی هم در باره اون اینه که زیاد دیدم که بعضی ها برج تو منطقه 4 قرار میدن و به اون نیرو نمیفرستن . اینطوری 5 روز زمان داره تا برج تخریب بشه . و به خاک رس نیاز دارن اونها را تخریب میکنند و 70 درصد اون را تحویل میگیرن .
این استراتژی بدی نیست ولی به شرط اینکه یادتون نره اگر یک برج در همون روز تخریب بشه در میزان دریافتی کل خاک رس شما تاثیر نداره ولی اگر مثلا اون را فردا تخریب کنید به همون میزان از کل خاک رس دریافتی اون روز شما کسر میشه .
گفتم دوره محافظت … خب هر اردوگاه یک دوره محافظت انتخاب می کنه که طول اون 8 ساعته و میتونه 0 تا 8 یا 8 تا 16 یا 16 تا 24 باشه . تو این زمان کسی نمی تونه به برجهای شما حمله کنه . خیلی خوبه اگر هر دو کمپ ساعات مختلفی را انتخاب کنند . من دوست دارم چون فقط 8 ساعت مبارزه داریم ولی اگر هر دو کمپ یک زمان را انتخاب کنند 16 ساعت نبرد پیش روی شماست
از اینجا به بعد میرم سراغ اینکه چور بهترین خودمون باشیم تو بیابون و نکات انفرادی
- سعی کنید سریع به افتخار 40000 دست پیدا کنید . برای تولید قارچ شفا بخش
برای این کار هم باید ساختمانها را ارتقاء بدید و کلنی مورچه تیر انداز در بالاترین سطح را دریافت کنید
- بسته به سبک بازیتون اصلاحات سرباز را انجام بدید . برای من که تیرانداز هستم به این شکله
- کلنی های را دریافت کنید که تیم حرفه ای شما با آن کار میکند . اگر تیرانداز هستید فقط ترانداز . بسته به سبکی که بازی میکنید . و همیشه بالاترین سطح را داشته باشید
- همیشه 30 درصد از استقامت خود را حفظ کنید . مشخص نیست چه زمانی دقیقا نبرد شروع خواهد شد . استقامت مانند طلا با ارزش است . نگزارید هیچگاه 100 درصد بماند
- بهترین مکان برای تسخیر یک کلنی سمت راست بالا است . به عدد میزان سختی دقت کنید
- شکار مارمولک و گوکو را گروهی انجام دهید ولی حتما شکار 20 زنبور را اولویت قرار بدید . تله پورت در منطقه شما ومنطقه امن رایگان است
- من اولویت خودم را برای ارتقاء سطح ساختمانها تو تصویر نوشتم . در مورد 6 بسته به سبک انتخاب کنید . نکته اگر در بازی خرید نمی کنید بیش از سطح 22 ارتقاع نده . وقتی جوایز فردی سطح 22 را دریافت کردی که شرطش 12 ساختمان سطح 22 هست . بعد اقدام کن برای بالابردن دوباره به ترتیب
- هر وقت بیکار بودید یا تیم بیکار داشتید بفرستید برای جمع آوری گیاه یا هرچی دوست داری جمع آوری برای شما میوه جزیره به ارمقان میاره
- در هنگامی که شروع به مبارزه کردید .برای هر کاری رالی را در اولویت قرار بدید . انفرادی مبارزه نکنید و استقامت خودتون را برای حمله به لونها هدر ندید … البته در یک شرایط خاص اونهم برای نابودی رالی تیم حریف و صفر کردن کسی که رالی را شروع کرده موثره . ولی با هماهنگی چند نفر و اونهم باز با رالی بهتره
- چت اتحاد را تمیز نگه دارید و حواستون به چت اتحاد باشه برای هماهنگی بهتر . تقویم و پرچمها را نادیده نگیرید
خب . اینها چیزهای بود که به نظرم مهم هست . در ادامه اگر در مورد خاصی سوال دارید خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم
احتمالا غلط املایی هم زیاد دارم . ببخشید دیگه