پرسش و پاسخ درباره جزیره گمشده

این پست را در پاسخ به دوستمون در رابطه با جزیره گمشده ایجاد کردم و در ادامه سعی میکنم تجربیات خودم را به شما منتقل کنم . خوشحال میشم سایر دوستان هم تجربیات خودشون را به اشتراک بزارن

1 Like

خب . از آخرین باری که در جزیره گمشده بودم زمان زیادی میگذره . و بازی تغییراتی هم داشته ولی مطالعه داستانهای من از جزیره خالی از لطف نیست که می تونه به شما یه نمایی کلی بده . تو این آدرس پیدا می کنید

اما نکاتی که برای جزیره گمشده

به یاد داشته باشید توی جزیره باید برای خودتون متحد پیدا کنید . متحدان هرچی به شما نزدیکتر باشن بهتر . دیپلماسی در جزیره حرف اول و آخر را میزنه
اولین اقدام تو هر جزیره ای رسیدن به سطح افتخار 40 هزار هست که برای سرعت و ظرفیت قارچ شفا بخش خیلی مهمه
سعی کنید بالا ترین سطح کلونی را اشغال کنید . برای این کار ترکیب PVE طبق تجربه من بهتره هست . وقتی ت 10 یا 11 به دست آوردید اون را توی هر سه ردیف مورچه ویژه پخش کنید
تلاش کنید فقط کلونی های را اشغال کنید که با سبک شما (تیرانداز | حامل | نگهبان ) همخوانی داره
توی همین انجمن از جستجوی پیشرفته و در قسمت رکورد پستها تگ Lost-island را جستجو کنید . پستهای زیادی پیدا می کنید که تجربیات خودشون را به اشتراک گذاشتن ولی یه چیز خیلی با ارزش تو اونها هست مسیر حرکت و ساخت برج
نقشه قسمت خودتون را از چند پست بردارید و به مسیرها توجه کنید

https://theantsforum.allstarunion.com/search?q=record%20%23season%3Arecord-post%20tags%3Alost-island

حواستون به این باشه که تمام اتحادها در چه ساعتی شکفتی خودشون را اشغال میکنند . چرا؟ خب اکثرا این زمان فعالیت اتحاد اونها را به شما نشون میده .
درهنگاه نبرد یادتون نره همیشه از رالی استفاده کنید . 25 درصد قدرت حمله را از دست ندید
اولویت از نظر من برای ارتقاء به ترتیب شماره اینها هستن . 3 تا 1 دارید :rofl:

image

1 Like

سلام این جزیره کجا هست میشه یم عکس بفرستی من در منطقه 1377 هستم ممنون

سلام
احتمالا برای شما فعلا فقط جزیره گمشده فعال هست .

@Abdul_Latheef , @taher_hammas

سلام دوستان عزیز تو این پست در باره جزیره دارم توضیحاتی می نویسم . هر سوالی بود یا اگر جایی نا مفهوم هست را بگید تا اصلاح کنم
امید وارم مفید باشه