خب . سلام به همه دوستان عزیز
در این پست قصد دارم با توجه به آخرین آبدیتهای انجام شده در بازی . در باره مسابقات قهرمانی و روشهای که من شخصا برای اونها خودم را آماده می کنم صحبت کنم .
خب تا این لحظه ما 4 نوع مسابقه قهرمانی داریم
1. جزیره گمشده
2. سرزمین بیابانی
3. جنگل وسیع
4. و تالاب شگفت انگیز که الان توی نسخه بتا هست
بریم سراغ نقاط مشترک این جزیره ها . و کارهای که من به تجربه انجام میدم
وجود منابع الزامی هست . توصیه من حداقل 2G ازهر منابع برای کسب امتیازات بهتر هست . پس سعی کنید با منابع خوب وارد جزیرها بشید . می دونم اوایل بازی خیلی سخت هست ولی با گذشت زمان دیگه منابع از دغدغه های شما نخواهد بود . اگر هوشمندانه مصرف کنید
سرعت شفا : این آیتم خیلی مهم هست . تا می تونید جمع کنید . و جمع کردن اون خیلی ساده هست در روز نبرد درخت برای تایین پادشاه هر هفته می تونید بدستش بیارید . قبلا اینجا کامل توضیح دادم در ادامه لینک را میزارم . از آیتم ترجمه سایت استفاده کنید و اگر سوالی بود در خدمتتون هستم
خب دوستان . دریافت جوایز SVS توی جزیره کمی راحت تر هست . شما روزانه با مشارکت در ساخت برج و تسخیر لانه و تولید ت11 پیشترفت خوبی دارید . پس منابع را برای امتیاز بیش از 9 جایزه روزانه هدر ندید . کمی محاسبه و صبر لازمه
در تمام رویدادها امتیاز قهرمانی وجود داره که بر اساس تقویت ساختمانها و تعداد و سطح کلنی مورچه های ت11 امتیاز بندی میشه . تقویت ساحتمانها را بزارید توی روز ساخت و ساز SVS تا اگر هنوز همه ساختمانهای شما 25 نیست منابع زیادی برای 25 کردن اونها از دست ندید و امتیازات SVS را هم بدست بیارید . یادتون نره منابع در جزیره با ارزشه و البته 9 پوسته روزانه SVS
رسیدن به امتیاز قهرمانی 40 هزار برای تولید قارچ شفا بخش توی جزیره مهمه . این امتیاز سرعت مناسبی برای تولید قارچ شفا بخش داره که در ادامه بیشتر در بارش صحبت می کنم
من با توجه به تجربه ای که تا حالا کسب کردم و آبدیتهای جدید توصیه می کنم ساختمانها را به تر تیب زیر تقویت کنید . تا سطح 22 . برای بیش از سطح 22 حقیقت باید پول خرج کنید تا جایزه اش را دریافت کنید . پس برای کسب جایزه ارتقاء تا سطح 22 بهتره فعلا هیچ ساختمانی را بیش از اون ارتقاء ندید . وقتی جایزه فردی برای سطح 22 تقویت را دریافت کردید . بعد برید سراغ مابقی . توی تصویر زیر اولویت ساختمانها برای رسیدن به سطح 22 را براتون مشخص کردم. هونطور که می بینید تمرکز روی حمله دفاع و سلامتی و پادگان پیشرفته هست. بعد از اونها برید سراغ مرکز جهش و لانه مورچه ویژه و محل زندگی حشره
توی جزیره تمام تمرکز برای حمله به رقبا را فقط روی پادگان حرفه ای بزارید . از همه پادگانها استفاده نکنید . البته اینا برای نهنگها نیست
اونا نیازی به این کارها ندارن
فقط کلونی کلاس اصلی را اشغال کنید . اگر تیم حرفه ای شما تیر انداز هست . از اشغال کلنی حامل و غیره پرهیز کنید . تا می تونید مورچه ت11 سبک اصلی را جمع کنید . هرچی داشته باشید بازم کم دارید . یادتون نره
برای اشغال کلنی ها سعی کنید بالاترین کلنی که می تونید را اشغال کنید و هر وقت تونستید ارتقاء بدید . یادتون نره که بهترین ترکیب برای اشغال اونها PVE هست . یعنی همون ترکیبی که بهترین آسیب هب پاناگلین را داره . اما برای مبارزه با حریفها PVP حتما تنظیم کنید
یکی از موارد مهم اینه که بعضی از مورچه های ویژه شما در PVP آسیب کمی وارد می کنند ولی کارهای دیگه ای انجام میدن که با ارزشه. می تونید برای صرفه جوی قارچ ردیف اونها را با مورچه های تقویت شده پر کنید . مثلا در تصویر زیر من دو ردیف اول را تقویت شده 10 پر می کنم و فقط ردیف آخر ت 11 البته برای جنگ من یکی از معروف ترین تر کیبها را مثال زدم . بستگی داره حرفه ای شما چی باشه دیگه
تا جایی که ممکنه فقط از مورچه تقویت شده استفاده کنید . یادتون باشه که سرعت شفای اونها خیلی زیاده و از آیتم سرعت کمتری براشون استفاده می کنید . هرچند عسلک زیادی استفاده می کنند . راستی نگران پر شدن استخر نباشید هرچی مورچه از دست بدید بعد از جزیره بهتون بر می گرده و 70 درصد از منابع مصرفی برای شفای همه نوع مورچه ای . ولی سعی کنید طوری مدیریت بشه که مورچهای سطح بالا نره تو ذخیره . و مورچه های سطح پایین تر بره
ادامه داره … البته بعدا