برای این روز بهتره که از روز قبل آماده باشید. بسته به زمان مورد نیاز برای پایان . از روز قبل برای جمع آوری اقدام کنید وبعد از ریست سرور قبل از پایان زمان توت فرنگی خودتون را استفاده کنید .
نکات مهم برای این روز
ملکه Cultivator باشه (قبول دارم هم زشته و هم کند )
پاهای ملکه را بر اساس نوع جمع آوریتون تنظیم کنید . افزایش ظرفیت یادتون نره (من شخصا برگ را بیشتر می پسندم )
افزایش سرعت جمع آوری را فعال کنید . محاسبه زمان را با توجه به این آیتم در نظر بگیرید.
ملخ خیلی به درد این روزها میخوره . ارتقاء بدید هرچند از 8 به بعد خیلی غیر منصفانه منابع میخواد
خوب اینم تاثیر زیادی داره
و همینطور سطح VIP
اخیرا @Sarluna پست کاملی در رابطه با VIP گذاشته . از اینجا می تونید مطالعه کنید .
ولی یکی از اصلی ترین موارد که خیلیها حواسشون بهش نیست . مورچه های هست که برای این کار میفرستید
حتما T1 ,T2 را اختصاص بدید . من به شخصه هر دو را دارم . T2 خیلی به کار میاد . جای دیگه هم بدرد میخوره که به مطلبش برسیم میگم . T1 هم همینطور تو یکی دیگه از روزها رویداد کاربرد خوبی داره
بالا ترین سرعت و لود مال همین دوتا هست
این شکلکها هم بعضی هاش به درد رویدادها میخوره اما راستش نمیدونم همینقدر که اونها را کسب کنید تاثیر داره یا حتما باید تو زمین بازی قرار بگیره . اگر کسی می دونست بگه چون راستش بعضی از اونها خیلی زشته