سلام . @zeuos_sadeghi بله درست کار میکنه . به خاطر محدودیت در خرید و اتصال به حساب های داخلی از طریق بازی تغییراتی داره و شما باید از پشتیبانی درخواست کنید تا اکانت را براتون منتقل کنه . تو لینک پست قبلی در موردش نوشتم
سلام و خسته نباشی ،میتونین درمورد سرزمین بیابانی یه کمی توضیح بدهید
سلام دوست من @zeuos_sadeghi
امید وارم مفید باشه .
مورد دیگه ای بود تو همون پست که نوشتم بگو اگر بدونم توضیح میدم
سلام آقا من واقعا خسته شدم میخوام خرید کنم نمیشه کمک کنید واقعا من از بازار دانلود نکردم متاسفانه آلان به اون ایمیلی که گفته بودید پیام دادم بعد از 1هفته نزدیک بود جفت اکانتام از دست بدم
اکانت بازارمو که کلا از دست دادم ولی اکانت اسلیم هست هنوز خوشبختانه
سلام .
ببینید فرایند پیچیده ای نیست ولی زمان بر هست اونهم به خاطر اینکه شرکت باید اطمینان پیدا کنه که شما اکانت خودتون هست نه اکانت کس دیگه ای .
شما اکانت اصلی را به ایمیل مثلا xxxx.gmail.com ارتباط دادید . این ارتباط را قطع نکنید . حالا بیایید بازی را از نسخه بازار نصب کنید . دقت کنید توی بازار هم نسخه اصلی وجود داره و هم نسخه مخصوص ایران که من لینکش را گذاشتم .
بعد از نصب نسخه بازار و کمی بازی کردن این امکان را دارید که اکانت را به همون ایمیل xxxx.gmail.com متصل کنید .
تا اینجا هیچ اتفاقی برای هیچکدام از اکانتها نمی افته . چون در واقع شما در دو نسخه متفاوت هستید .
حالا به وندیک ایمیل بزنید و آیدی بازی اصلی را ارسال کنید و آیدی بازی روی نسخه بازار راهم بفرستید و در ایمیل ذکر کنید هردو به یک آدرس ایمیل متصل هستند .
در این مرحله فقط منتظر بمونید و با اکانت نسخه اصلی بازی کنید تا وقتی که این جابه جایی اتفاق بیوفته متوجه می شید که نسخه اصلی به اول بازی برگشته و حالا نسخه ایران نسخه قبلی شما هست .
تنها در صورتی که از نسخه اصلی قبلا خرید انجام داده باشید احتمال داره از شما رسید واریز وجه را بخوان
من دقیقا همون کاری که شما گفتی کردم ولی متاسفانه این اتصال انجام نشد و من حتی اکانتی که در نسخه بازار داشتم رو از دست دادم
آلان دوباره یک اکانت دیگه ساختم در نسخه بازار
موفق باشید . بعد از اتصال ایمیل به نسخه بازار اون را رها کنید تا کار را براتون انجام بدن . من تا یک ماه هم دیدم که طول کشیده
آبا سلام مجدد شرمنده یک بسته اومده که میشه چنتا هیرو خریداری کرد که استوایی هم جزو اوناست بنظرتون بسته خوبیه و اینکه هزینه کلا ۵ دلار یا فقط برای ۱بار خرید ۵ دلار
سلام . دوست من در بهترین حالت شما باید 10 تا و بدشانسی بیاری 22 تا از اون بسته را باید خرید کنید . با این وجود ببین ارزش داره برات یا نه .
من شخصا خرید دو بسته رشد حشره را تر جیح می دم . تاثیر حشره از مورچه خیلی بیشتر و همینطور مورچه های رایگان قدرت خوبی دارن اگر شانس بیاری وگیرت بیاد
خیلی ممنون دوست عزیز از اینکه وقت میزاری و مارو راهنمایی میکنی والا فعلا اکانت وصل نشد به بازار مشکلات ادامه داره
اگر زحمتی نیست براتون لطف میکنید بگید من سطحم ۲۳ از درخت کریسمس یکسری اشیاء گرفتم طلایی برای شکار هست ظاهراً این به چه صورت لول ۲۵ میتونم انجام بدم؟عکس کرم طلایی و حشره طلایی هست
سلام . اونها برای ارتقاء سطح حشرات استفاده میشه . وقتی حشره شما به سطح 7 برسه می تونی سطح اون و مهارتهاش را ارتقاء بدی .
فقط حواست باشه برای حشره طلایی و حشره اصلی استفاده کنی . اینها کم یاب هستن و به سختی جمع میشن . البته تو سطح 25 می تونی روزانه مقدار محدودی دریافت کنی
خیلی ممنونم واقعا لطف کردید والا شما گفتی سوسک اطلس منم همون گرفتم
فعلا اون برای شما بهترین گزینه می تونه باشه . وقتی امتیازت جوایز روزانه به 1500 برسه . گزینه های مناسب تری هم می تونی داشته باشی
آقا سلام خوبید من یک اشتباهی کردم متاسفانه مورچه ویژخاکی گرفتم نمیخوام بسوزونمش آلان نزدیک به ۳ماه دارم بازی میکنم هیچ روش تبدیلی وجود ندارد مثل تبدیلی که اول بازی وجود داشت؟ بعد ما امروز برای سرورمون سرزمین گمشده اومد که زد ۱ماه دیگه ظاهراً باز میشه من تخمای طلایی مصرف نکن بنظرتون تا اون موقع ؟
سلام .
خب . اصلا توصیه به سوزندن هیچ مورچه ویژه ای نمی کنم
برای تخم ها ها بله بهترین کار اینه . اگر توی جزیره تا حالا نر فتید وقتی وارد جزیره بشید و تخمهای فصل آزاد بشه احتمال خروج مورچه اون فصل را توی تخمهای عادی خودتون هم خواهید داشت .
روز تقویت مورچه را می تونی SVS را با ترفندی که اینجا در باره قربانی کردم رد کنی
خیلی ممنون شما خیلی بمن لطف کردید فقط ما اگر بخواهیم وارد سرزمین گمشده بریم نباید دیگه جنگل بارانی ثبت نام کنیم؟ما هفته پیش جنگل بارانی ثبت نام کردیم و اینکه من خواندم تو مطالب شما گفتید نیاز اولیه سرزمین گمشده داشتن ۲۵ نفر که تی ۸ داشته باشند
جنگل بارانی یک رویداد هفتگی است . وقتی وارد جزیره میشید دیگه قادر به شرکت در اون نیستید . ولی ثبت نام در جنگل بارانی تاثیری در ثبت نام در جزره نداره . بله آخرین بار قانون این بود که 25 نفر از اعضای اتحاد باید T8 داشته باشن . که اگر اتحاد شما شرایط اون را نداره می تونی در زمان مهاجرت بری یه اتحاد دیگه و حتی یک سرور دیگه تو رنج کروه سرورتون