سلام مجدد شرمنده من مزاحم همیشگیم برای تی ۹ باید تکامل اونو بگیرم یا فقط اول سربازخانه رو ۲۵ کنم ما بزودی وارد سرزمین گمشده میشویم بهترین کار تو این سرزمین چیه چه پیشنهادی دارید چون من آر ۴ هستم میخوام راهنمایی کنم بچهای اتحاد مون
سلام . عزیزی من خوشحال میشم بتونم کمکی کنم
چون بحث جزیره گمشده احتمال زیاد براتون موارد زیادی داره . من براش یک پست جدید ایجاد می کنم و در اونجا توضیح میدم
برای اینکه مطالب دسته بندی درستی داشته باشن پیشنهاد میدم برای هر مبحثی یک عنوان در پرسش و پاسخ فارسی ایجاد کنی . اینطوری بقیه دوستان هم راحتر پیدا می کنن
اَلسَلامُ عَلَيْكُم وَرَحْمَةُ اَللهِ وَبَرَكاتُهُ
اسم من طاهر هست و از افغانستان با شما در تماس هستم
دوست عزیز چطور می تونیم تو این بازی دو اکانت داشته باشیم ممنون میشم اگه با من کمک کنید
سلام @taher_hammas
به انجمن خوش آمدید
آقا سلام باز منم شرمنده خیلی عجیب رویداد جزیره برای ما اومده ولی زده بزودی و جالب که قسمت پایین یک تایمر هست که زده ۱۰ روز دیگه به پایان میرسه ولی شما گفتی وقتی رویداد جزیره بیاد مهاجرت بین سرور هم باز میشه من میخوام بدونم دقیقا کی میاد این رویداد و اینکه من متن شمارو خواندم شما گفتی باید برای گرفتن تی ۱۱ یا ۱۰ بری به استعمار هاحمله کنی و تصاحب کنی تا بهت تی ۱۱ بده ولی بچهای ما میگن روز اول خود جزیره میده بعنوان جایزه
سلام . احتمالا اون زمان پایان پیش نمایش هست . اگر نگاه کنید نوشته پیش نمایش . یعنی 10 روز دیگه دوره ثبت نام و مهاجرت شروع میشه .
در مورد t11 جزیره به شما بر اساس وظایفی که انجام میدید t10 و t11 میده و همینطور تولید روزانه محدودی هم دارید ولی چیزی که برای شما t11 زیاد تولید می کنه کلونی های هست که اشغال می کنید . در زیر تعداد خروجی در ساعت برای سطوح مختلف مشخصه
به تعداد t11 دقت کن در تصویر پایین . من هیچ کلونی حاملی را اشغال نکردم و الان تا پایان جزیره فقط 230 هزار حامل دارم .
آقا ما بشدت دوست داریم