چطور از لانه ام محافظت کنم ؟

سلام من یک سوال داشتم من برای چند ماه میروم مسافرت و نه می توانم به بازی بیایم و اگر من افلاین باشم و سپر رو فعال نکنم تباه میشم چون لاننه های بیگانه بهم حمله میکنند لطفا به من یک ترفندی نشان بدهید تا که من میایم در امان باشم و لانه سرجای خود باشد و راستی من در بازی یکی دو تا مشکل می بینم اگر اون مشکل ها رو مطرح کنم آیا حل میشه

Olá amigo, espero que esta mensagem o encontre bem.
Fiz uma breve pesquisa, veja se pode te ajudar…

Se você tiver diamantes suficientes ou itens de escudo acumulados, ative um escudo de 3 ou 7 dias antes de viajar. Assim, você terá uma proteção temporária. Estar em uma aliança também ajuda, pois seus aliados podem renová-lo.
Outra estratégia é utilizar todos seus recursos, evoluir construções (se houver alguma longa disponível), treinar ou curar formigas.

Força! :upside_down_face:

3 Likes

سلام .
برای یک ماه راهی نیست دوست من .
فقط پادگانها را خالی کن . که استخرت پر نشه . منابعی که در کوله باشه قابل غارت نیست و فقط منابع تولید روزانت غارت میشه که اونهم با توجه به اینکه یک ماه نیستی فرقی نداره غارت بشه یا نه چون بعد از سرریز انبارت ازدست میره به هر حال

3 Likes

ممنون خوب اگر من بخاطر چند ماه نباشم اکانت من که حذف نه میشه و قدرت لانه من یک میلیون و سطح لانه 18 هست

نه . اکانتت حذف نمیشه .
فقط به جمیل لینک باشه حتما

2 Likes

ممنون راستی من تو بازی دو مشکل عمده میبینم و من به شما میگم تا به برنامه نویس خبر بدهید 1:وقتی من سپر صلح فعال کنم و همان دقیقه به لانه بیگانگان حمله کنم بعد از 17 دقیقه انتظار سپری که فعال کرده بودم دوباره فعال نه میشه درحالی که من بخاطر همین سپر 1200الماس مصرف کرده ام. باید همان سپر بعد از مکث 17 دقیقه دوباره فعال بشه چون بقیه وقتش مونده
2:اینکه من وقتی در بخش پیام در اتحاد خود پیام میکنم همین پیام در منطقه هم نشر میشه و این خوب نیست شاید دارم با دوستانم درباره حمله گزارش میدم و شاید دارم معلومات مهمی میدم و افراد بیرون اتحاد هم میتوانند این پیام را ببینند و این خوب نیست چون رسوا میشیم و کسانیکه1r3r2r آنها نه می توانند به همه اعضای اتحاد پیام کنند اگر این مشکلات رفع بشن خیلی خوب هست و راستی اینکه یک بازی هست اگر سپر یک ماه یا شش ماه با خرید الماس اضافه بشه خیلی خوب
ممنون میشم از شما اگر این پیام من را به نویسنده برسانید تا این مشکلات حل بشن

سلام .
اول در رابطه با سپر . بله این قانون بازیه وقتی به کسی حمله کنی یا جاسوسی کنی تا مدت معینی نمی تونی از سپر استفاده کنی و همینطور سپر قبلی از بین میره .
از الماس استفاده نکن کافه وظایف روزانه را انجام بدی اونقدر سپر می گیری که دیگه میگی بسه :joy: من الان 780 تا سپر دارم :rofl: نمی دونم چیکارشون بکنم

در رابطه با پیام . پیام شما اگر در اتحاد ارسال بشه فقط در اتحاد دیده میشه خیالت راحت . احتمالا این به خاطر تنظیماتت چت شماست که پیامهای اتحاد را بیرون از اتحاد هم میبینی ولی فقط مال اتحاد خودتون را و اگر میخوایی شلوغ نشه می تونی تنظیمات را اونطور که می خواهی تنظیم کنی

2 Likes

از شما ممنون آقای صفر یک خیلی خوشحال شددم که همراه شما صحبت کردم ممنون

2 Likes

سلام …زیرو ون… راستی یک سوال دیگر دارم اینکه من دو لانه دارم و در منطقه یا سرور 1377 می باشم اول سطح 18 و دومی 8 و من می خواهم که لانه دوم خود را به سرور 1388 تلپورت مهاجرت کنم و ایتم مهاجرت هم خریدم ولی نه می فهمم چطوری این کار رو بکنم اگر من را راهنمایی کنید ممنون میشوم

سلام . تو سه روز اول نیازی به آیتم مهاجرت نداری .
اگر اون دوره گذشته باید منتظر شروع مهاجرت جدید باشی

یعنی دوباره اکانت جدید درست کنم:pensive::pensive::pensive::pensive:

سلام .شمامیتونید در مراسم بین سروری شرکت کنید و لانه خود را به سرور مد نظرتون انتقال بدید

2 Likes

آفرین رهنمایی زیاد بفرما عزیز نگاه من می خواهم که به سرور جدید یعنی 1388 مهاجرت کنم و در این سرور 1377 به مدت 36 روز دارم سکونت می کنم و می خواهم به سرور مذکور 1388 مهاجرت کنم و از شما خواستار این هستم که همراه تصاویر رهنمایی بفرمایید منتظر شما برادرتون طاهر حماس

این آخرین گروه بندی هست . باید صبر کنی تا گروه بندی بهتون بخوره و سرور شما کمی رشد کنه . رویداد مهاجرت میاد . به شرطی که هر دو در یک گروه قرار بگیرن می تونی مهاجرت کنی

2 Likes

خوب راستی من دو سوال دیگه دارم اول اینکه در چند روز یک ویژگی یا منطقه ایجاد میشود و دوم اینکه یک ویژگی ظرفیت چند بازیکن را دارد ممنون جواب خیلی زود لازمه

منظور شما سرور جدید هست ؟

1 Like

بله سرور جدید را می گویم

سلام زیرو ون … چطور سطح کشتار لانه خود را بالا ببریم و دوم اینکه آیا به حمله به حشرات میشه سطح کشتار را بالا ببریم

ما اطلاعات خاصی در مورد اینکه توسعه دهندگان چقدر سرورهای جدید ایجاد می کنند نداریم ، با این حال ، ما توجه می کنیم که سرورهای جدید به طور منظم برای پذیرش جامعه در حال رشد بازیکنان منتشر می شوند.

2 Likes