خوب اطمینان دارم دوستان خودشون بهتر از من میدونن . اینجا من می نویسم تا هم خودم بیشر یاد بگیرم و هم اگر کسی براش سخت بود به زبان انگلیسی متوجه بشه . تا جایی که تونسته باشم با توجه به تجربیاتم از جزیره گمشده قبل کمکی کرده باشم
مورچه های فصل T11 هستن . و شما با اشغال کردن مکانهای اونها می تونید اونها را داشته باشید . هرچه سطح مکان (میشه گفت مستعمره) اشغالی بالا تر باشه میزان بیشتر در ساعت تولید میکنه
همینطور که مراحل جزیره گمشده را اتحاد شما رد میکنه تعداد مستعمره ای که میتونید اشغال کنید بیشتره
من سری پیش از نوع حامل و نگهبان و تیرانداز به صورت مساوی اشغال کرده بودم . ولی این بار این کار را نخواهم کرد و روی یکی تمرکز بیشتر میزارم . فکر کنم بهتر باشه . سری قبل به مشکلاتی برخوردم که اینبار نمی خوام اتفاق بیفته
شما برای اشغال مستعمره اگر شکست بخورید سربازی از دست نمی دید . پس تست کنید و تا میتونید سطح بالاتر را بگیرید . الته هر بار تاش 5 رتبه از استقامت شما کم میکنه . وبه یاد داشته باشید تو جزیره استقامت و نوع هزینه اون خیلی مهمه
برای حمله به مستعمره ها نیاز نیست خیلی ذهن خودتون را درگیر کنید . بهترین نوع مورچه ای که می تونه مستعمره را اشغال کنه همون نوع مستعمره است . مثلا داخل مستعمره تیرانداز مورچهای از نوع حامل هست و حتما میدونید که بهترین نوع برای شکست دادن حامل تیراندازه .
دفاع تیر انداز =>>>> حمله با گارد
دفاع گارد =>>>>> حمله با حامل
دفاع حامل =>>> حمله با تیر انداز
برای شفای مورچه های T11 استخر شفایی جدایی به شما داده میشه . اونها هیچ وقت نمی میرن و به استخر شفا منتقل میشن .
ولی هزینه شفا ی اونها بالاست . با دقت از شفا استفاده کنید
یادتون باشه T11 را ترشی نندازید (In our culture, to throw a pickle is a proverb, it generally means to make good use of resources.)
بعد از پایان فصل مورچه های جزیره همون جا می مونن قند تو دلتون آب نکنید (Melting sugar in the heart is also a proverb. It means don’t be too happy)
مورچه های که دنبال خودتون میارید را از من میشنوید اصلا شفا ندید . بزارید استخر شفای شما پر بشه . هرچی که مورچه غیر فصلی از شما بمیره آخر فصل بهتون بر میگرده .
اما یادتون نره آخر فصل اسخر شفای مورچه های غیر فصلی را کامل شفا بدید . چون 70 درصد از منابعی که برای شفا هزینه می کنید آخر فصل بهتون داده میشه .