چقدر طول ميکشه تا قفل T10 باز بشه ؟

سلام من تازه با این سایت آشنا شدم خواستم بدونم چقدر طول می‌کشه تا t10 را باز کرد البته بعضی روز ها نمیتونم کامل کنم SVS و استخوان کمی میگیرم

جواب اینه که خیلی زیاد :rofl:
تقریبا هر آیتم در مراحل اولیه به شرط داشتن اسکلت ماهی کامل منظورم حداقل 40 هزار هست هر کدام 2 هفته . و بعد از 50 درصد هر کدام سه هفته . زمان نیاز داره . نکته کلیدی این هست . تمام روزها باید امتیاز کامل SVS را بگیری . البته منهای ساخت و ساز . الان خودم بیش از یک ساله که تو اون روز بیکارم .
بعد در روز تکامل هر هفته فقط به اندازه ای اسکلت استفاده کنید که SVS اون روز تموم بشه . و مابقی را برای هفته بعد نگه دارید . در غیر اینصورت روزهای را خواهید داشت که حتی نمی تونید SVS را کامل کنید و به خاطر SVS مجبور هستید روی جاهای دیگه اسکلت را هزینه کنید که الان تمر کز شما نیست

درسته
من الان 40 درصد هستم و واقعاً روز های ساخت و ساز و بعضی مواقع روز های مورچه ویژه سخته برام
ولی حداقل 35 هزار استخوان ماهی رو جمع میکنم هر هفته

روز ساخت و ساز مشکل همه هست . ولی روز مورچه ویژه که فقط با 3000 هاگ می تونی کار را تموم کنی .

مورچه های آبی و بنفش را باهاشون شکار کن . تا سطح 12 برسون . تقویت کن و قربانی کن

آها یعنی تا سطح 12 با شکار ارتقاء بدم بعد باز کنم مهارتشو و ارتقاء بدم بعد قربانی کنم تا یکم از منابع برگرده؟ درسته؟

سلام . بله ولی فقط روی مورچه آبی یا بنفش

1 Like