بازی ZeroOne

سلام زیرو
میشه یه عکس از مورچه های ویژه و حشراتت بفرستی
بعد اینکه تا حالا برای بازی خرج کردی؟(عکس پروفایل و… اینجوری چیز های ساده رو نمیگم. مثلاً بخوای اسکین نارنجی یا یه حشره و یه مورچه ویژه بخری؟)
کلاست چیه و بیشتر با چه نوع مورچه سرباز بازی میکنی؟

سلام .من بیش از سه ساله که بازی می کنم . و بله خرید هم کردم من روی تیر انداز الان متمرکز هستم . اکثر مورچه ها را دارم . ولی تیم دوپل را برات تصویر می فرستم

چی خریدی؟
اسکین؟
یا حشره و مورچه‌هایی که بعضی از رویداد ها میدن؟

راضی هستی از خرید؟
یا پشیمون شدی از اینکه خریدی؟
اگه پشیمون شدی برای چی بود؟(مثلاً اینکه اون چیزی رو که خریده بودی رو تو یه رویداد رایگان)

یه سوال دیگه(ببخشید انقدر سوال میپرسم:sweat_smile::sweat_smile:)
چیزی بود که بخری بعد اون رو یه جایی رایگان بدن؟

همه پولی ها یه روز رایگان میشن . مثل حشراتی که از تکمیل امتیاز مستعمره بدست میاری و لی بعد 2 سال . .تمام این حشرات پو.لی بودن که الان اینجا رایگان هست

یا حشراتی که الان با 2.5 می خری توی پک براش یک سال پیش باید 25 تا 30 هزینه می کردی

در باره خرید هم . یکم قضیه من متفاوت هست . اونای که من دارم بیش از 100 آب می خوره . ولی از خرید مورچه راضی نبودم . ولی حشرات عالی هستن

بیش از ۱۰۰ میلیون؟؟؟

بله. فقط مورچه برای دوستاره قرمز 3 تا باید ازش بخری هر کدوم 350 دلار حداقل . در میاد .

چرا این همه خرج میکنی؟
سود داره؟

خب . گفتم داستان من متفاوته دوست من . من اینهمه خرج نکردم . ولی بگذریم .
در مورد هزینه باید بگم بله گاهی خوبه بسته به شرایط شخص داره .
مثلا افرادی را میشناسم که این بازی با توجه به سنشون و درآمدشون بازی خوبی هست و به نوعی هزینه تفریحات محسوبش می کنن .
نمی خوام وارد غرایز افراد بشم ولی هر کسی موقعیت خودش را داره .
مثلا من شخصی را در این بازی میشناسم که برای درمان بیماری خودش در این چند سال بیش از 5 میلیارد هزینه کرده و هنوز امیدی به زندگی اون نیست . به خاطر وضعیت بیماری نمی تونه سفر بره و خیلی کارها را انجام بده . حالا با این شرایط به نظرت هزینه برای تفریح و فراموشی مشکلات برای اون آدم حتی ضروری نیست .
یا آدمهای مختلف با انگیزه های مختلف . هر کسی شرایط مالی و زندگی خودش را داره و نمیشه در مورد نوع هزینه ای که میکنه اون را قضاوت کرد . به عنوان نمونه اون دوستمون را مثال زدم که از نظرمن بهترین کار ممکن را میکنه

1 Like

تو الان یکی از مدیر های این سایت هستی چیزی بهت میدن؟

بله . ما پادشهای از نوع صنوقچه انجمن دریافت می کنیم .
شما هم می توانید برای هر قسمتی که توانایی دارید فرم پر کنید . نگاهی به لینک زیر بیندازید

صندوقچه چی داره
از این چرت و پرت ها هست؟
من تو کوله‌ام از انواع صندوقچه ها هزار تا داشتم

مهمترین عناصر بازی . همن ها هستن . ژن و سلول
صنوقها شانسی هست روش کلید کنی نوشه چی ممکنه بیرون بیاد