تغییر اکانت ورود به بازی

سلام من یه حساب دارم که الان که یه حساب دیگه تو همون سرور زدم پریده باید چیکار کنم؟ ایمیلم وصل بود الان دیگه نمیتونم عوض کنم

سلام @Amir

به انجمن خوش آمدید . اگر بازی به یک ایمیل متصل بوده است می توانید با ورود به تنظیات و گزینه حساب حساب را تغییر دهید

و همینطور هنگام لود بازی هم می توانید حساب را تغییر دهید

2 Likes

سلام دوباره اینکار رو میکنم ولی خطا میده

مینویسه حساب متصل نیست اتصال ناموفق بود

سلام من هم این مشکل را داشتم .برای اولین بار بازی را از بازار دانلود کرده بودم و به اکانت جیمیل متصل شده بودم ولی بعدا روی شبیه ساز اندروید بازی را از گوگل پلی دانلود کردم و نمیتونست اکانت را پیدا کنه و بازی را از روی شبیه ساز اندروید حذف کردم و مجدد از بازار نصب کردم و درست شد.احتمال داره مشکل شما هم مثل من باشه

سلام من یه حساب دارم تو سرور1362 که لوله بالاست الان من یه حساب دیگه ساختم ولی وقتی میخوام تغییر حساب بدم ناموفق میزنه و به حساب اصلی برنمیگرده میشه سریع جواب بدید سپرم 8 ساعت دیگه تموم میشه. با همین ایمیل که الان وارد شدم حساب اصلی مون ثبت کرده بودم

سلام

اینجا پاسخ دادم

سلام من میدونم چجوری این کارو کنم ولی وقتی انجام میدم میگه حساب متصل نیست تغییر حساب ناموفق

اگر نمیتوانید مشکل را حل کنید بگویید تا به اعضای اتحادمان بگم حساب را قبل از اینکه توسطdar خالی شود خالی کنند

@Amir
در دیسکورد یک تیکت ایجاد کنید . به پشتیبانی مشکل خودتون را مطذح کنید

یا از طریق لینکدین به آیدی @theantsgame پیام ارسال کند

همینطور درون بازی هم می توانید با تیم پشتیبانی ارتباط برقرار کنید

1 Like