کدام مورچه را نگه دارم وکدوم از بین ببرم

سوال یکی از دوستان در انجمن

کدام مورچه را نگه دارم وکدوم از بین ببرم فکر کنم در اینجا یه تصویر کلی از کلنی دادم

به صورت کلی هیچ مورچه نارنجی را قربانی نکنید . مگر پوسته آنها را . اگر نیاز به پوسته مورچه دارید صبر کند .
یکی از آیتمهای بازی مدال ها هستند . برای بدست آوردن این مدال باید 50 مورچه نارنجی متفاوت داشته باشید
خارج از آن هیچگاه مشخص نیست در بازی چه اتفاقی رخ میده . مثل قسمت شهاب سنگ که جدیدا دوباره متحول شد
من تصویر 3 قسمت بازی که فقط مورچه نارنجی و تعداد اون تاثیر داره را براتون گذاشتم .

اما نیازی نیست همه اونها را ارتقاء بدید و مخصوصا ستاره دار کردن را بزاریدوقت روی حرفه ای

2 Likes

و اما در باره ترکیب شما با توجه به حشره ای که دارید فعلا روی حامل متمرکز بشید . یک سبک میانه هست و همیشه خوبه .

اما داشتن یک حشره نارنجی در بالاترین سطح بهتر از اینه که شما برای هر 4 تیم حشره نارنجی داشته باشید . تیم حرفه ای اولویت اول حشره و بعد یک هیلر نارنجی سطح 8 برای اون و در انتها برید سراغ تیمهای دیگه
تمام حشره های نارنجی را روی عقربک هزینه کنید و اولویت را بزارید روی 11 شدن حشره حرفه ای . کاملا تفاوت را لمس می کنید . برای کمکی هم فعلا سوسک بنفش بهترین گزینه هست .
برای تیم حذفه ای شما تا این لحظه اگر حشره عقربک را بالا ببرید این را پیشنهاد میدم توی دوءل و کلا PVP

برای PVE

@arezo_S

4 Likes

عالیه ممنونم از شما برای وقتی که گذاشتید و توضیحات جامع وکاملتون

3 Likes