کدوم مورچه ها بهتره برای مبارزه با لونه و کدومش بهتره برای مبارزه با پانگولین

کدومش بهتره

سلام @AriAnMFT31
به انجمن خوش آندید
شما مورچه های خوبی داری ولی برای یه ترکیب موثر از سه لاین هنوز کمه .

فعلا بهترین ترکیب شما مورچه حامل هست . خط اول : گلادیاتور زرد خط دوم : کشاورز خط سوم : میر شکاری
برای مبارزه با سایر مورچه ها معروف به PVP
برای PVE حامل (پانگولین و موش خرما و اشغال کلنی حامل در جزیره ) : خط اول : سپر طلا خط دوم : ترکه ای دراز خط سوم : میر شکاری

برای نگهبان که هنوز مورچه نداری .
برای تیر انداز فعلا PVE : خط اول چنگچوی خشن خط دوم : شکارچی مرموز و خط سوم : مخملی پرنده
برای تیرانداز PVP : خط اول : سپر طلا خط دوم : مرموز خط سوم : جنگجوی خشن

مورچه تیر انداز جدید یا حامل جدید گرفتی بفرست تا ترکیبهای موثر تر را با هم تنظیم کنیم

1 Like

داداش ممنون میشم واسه اینم بگی یدونه میر شکار هم داره اما میر شکارش خیلی ضعیفه

سلام
با توجه به مورچه های که دادی به نظرم این ترکیبها مناسبه
PVE
تیرانداز : 1 خشن 2 سپر طلا 3 قاتل مکزیکی
حامل : 1 سپر طلا 2 ترکه ای 3 کریستال
گارد : 1 سپر طلا 2 دندان شانه ای 3 تقلید کار

PVP
تیرانداز 1 مخملی فرمز 2 دندان شانه ای 3 خشن
حامل 1 بال رنگی 2 ترکه ای 3 کریستال

میر شکاری برای ردیف 2 PVE خیلی بهتر از دندون شانه ای هست .

ببین آخر هر هفته فروشگاه vip می تونی 5 عدد تعویض مورچه بگیری که اگر ستاره نداشته باشه مورچت می تونی ارتقاء را جابجا کنی اگر ستاره داشته باشه تعداد بیشتر میخواد و کپی اون مورچه ای که میخوای تغییر بدی

دقت کن من بر اساس این ترکیب دادم که سطح 50 باشن مورچه هات و همه مهارتها 10 باشه
برای خشن و سپر طلا حتما آیتم بیداری تا سطح 20 هم ببر . همینطور کریستال . ارزش داره ولی سپر طلا را ستاره نده

1 Like

برای تیرانداز چرا ردیف اول خشن بذارم؟خشن که دور زنه
و چرا به جای مخمل قرمزی برای ردیف دوم تیرانداز سپرطلا رو انتخاب کردی؟
و چرا برای حامل ردیف اول سپرطلا رو انتخاب کردی؟من که بال رنگی یک ستاره دارم.

سلام .
برای PVE من اونها را به این ترتیب قرار دادم . توی ترکیب PVP ببینی متفاوت قرار دادم
در تر کیب PVE خسارت مهمه و اینکه کدوم صف شما خسارت بیشتری می تونه بزنه . ولی توی ترکیب PVP مهارتها ی خط های جلوی مهم هستن . مثلا مورچه بافنده توی PVE تقریبا دمیج 0 میزنه . ولی توی PVP مهارتهاش باعث میشه دشمن نتونه آسیب بزنه .
البته من با توجه به مورچهای شما پیشنهاد دادم . اگر مورچه جدیدی بگیری خب فرق داره .

برات یه مثال می زنم تا بهتر متوجه بشی
مثلا من برای PVE از این ترکیب استفاده می کنم

مورچه وسط اسمش مرموزه . دمیج بالای نمی زنه ولی

مهارت دوم اون باعث میشه صف جلوی من که خشن هست یک حمله عادی با 35 درصد قدرت بیشتر انجام بده و همون زمان صف عقبی هم فعال میکنه برای حمله به دو جوخه

حالا وقتی میخوام PVP بازی کنم از این ترکیب استفاده می کنم

چون غیر از مهارتهای خوبی که داره مهارت 7 اون 32 در صد کل صفوف من را درمان می کنه و مهارت 8 اون 10 درصد کاهش مهارت دشمن را برام میاره . حالا وقتی ریدم دوم من مر موز باشه . مهارت 6 و 7 و 8 اون به تیم من کمک زیادی می کنه . و من در ردیف آخر از یک مورچه با دمیج بالا استفاده می کنم . مثل همین که خودم دارم یا مورچه ولنتاین و یا خشن

ترتیب و مهارتها مهم هستند که چطور کنار هم می تونن آسیب بهتری و به نوع خاصی وارد کنند

1 Like