سلام . @Gomnam
به انجمن خوش آمدید
با توجه به مورچه های که ذکر کردید
برای حمله به حریفان شما یکی از بهترین ترکیبها را دارید . به همین ترتیب که قرار دادم
وبرای حمله به پانگولین و موشخرما
سلام . @Gomnam
به انجمن خوش آمدید
با توجه به مورچه های که ذکر کردید
برای حمله به حریفان شما یکی از بهترین ترکیبها را دارید . به همین ترتیب که قرار دادم
وبرای حمله به پانگولین و موشخرما
سلام مجدد
میخواستم بپرسم مورچه صحرایی نقره ای خوبع ارزش ارتقا دادن دارع یا نع اگر کع خوبع آیا میتوانم اونو جایگزین مورچه درختی یا مورچه بافنده کنم؟
و یع سوال دیگه اینکه اون قطعاتی که جزیره بهمون داد کع شاخ قرمز با جنگجوی خشن هم شاملش میشع، ازین دوتا مورچه پوسته کدومو بگیرم بهترع ( اینم اضافه کنم کع بیداری خشن رو دارو اما شاخ قرمز نع)
سلام
مورچه صحرایی یک گزینه خوب برای خط وسط هست . اگر خط آخر شما یه مورچه با دمیج بالا باشه خیلی خوب کار می کنه . مخصوصا تجربه شخصی من در GSS بوده . خط اول یک مورچه نردیک زن گارد و خط وسط صحرایی و خط آخر مکزیکی / استوایی / ولنتاین مثلا می دونید که مکزیکی برای PVP مناسب نیست ولی صحرایی می تونه اون را به یک گزینه مناسب تبدیل کنه اگر مهارت پنجم اون فعال بشه .
در مورد قطعات شاخ قرمز تا الان اولویت داره . چون قراره برای فصل بعد مورچه های دیگه ای هم اضافه بشه این را میگم .
ولی شاخ قرمز با توجه به بیداری خوبی که داره از بهترین گزینه ها هست .
اما در کل با توچه به تصویری که تو پست قبلی براتون ارسال کردم و نوع مورچه های که شما دارید
ترکیب PVP را خفظ کنید ولی برای ترکیب PVE پیشنهاد می کنم این ترکیب را تست کنید
میشع لطفاً معنی این مخففایی کع میگی رو بگی (pvpو…)
و درآخر من نفهمیدم پوسته شاخ قرمزو بگیرم یا خشن
ببخشید که سوال زیاد میپرسم🤭
فدات . . من شرمنده درست نگفتم
PVP مخفف مبارزه با یک بازیکن دیگه .
PVE مخفف مبارزه با حیوانات وحشی مثل پانگولین و موش خرما
جنگجوی خشن بهترین گزینه هست