من نمی توانم حساب خود را در دستگاه دیگری به روز کنم

سلام ،وقت شما بخیر من متاسفانه گوشیم افتاد شکست چون به حساب بازار وصل بودم الان نمیتونم تو دستگاه دیگه ای حسابمو بالا بیارم،امروز روز سوم هست که نمیتونم وارد بازی بشم کسی از دوستان میتونه کمکی بکنه

1 Like

پشیبانی هم جواب نمیده ،توسعه دهنده راه حل های الکی میگه

1 Like

فکر کنم بعد از 500 روز باید بیخیال بازی بشم

1 Like

سلام @zeuos_sadeghi! :blush: متاسفم که دستگاه شما آسیب دیده است. اجازه بدهید تا جایی که می‌توانم به شما کمک کنم.

مراحل برای بازیابی حساب شما:

1. اتصال به حساب Gmail: ابتدا مطمئن شوید که دستگاه جدید شما به همان حساب Gmail متصل است که روی دستگاه قبلی استفاده می‌کردید. این حساب معمولاً به پیشرفت شما در بازی مرتبط است.

2. نصب بازی The Ants: به کافه‌بازار در دستگاه جدید بروید و بازی The Ants را دانلود کنید.

3. قبل از بارگذاری کامل، وارد شوید: هنگامی که بازی را برای اولین بار باز می‌کنید، اجازه ندهید که به طور کامل به صفحه اصلی بارگذاری شود. در قسمت پایین صفحه بارگذاری، گزینه‌ای به نام ورود به سیستم (Login) خواهید دید. روی آن کلیک کنید و حساب ایمیلی را که به پیشرفت شما مرتبط است انتخاب کنید.

1. بررسی اتصال حساب: اگر مطمئن نیستید که از کدام حساب ایمیل استفاده می‌کردید، می‌توانید با پشتیبانی بازی تماس بگیرید و جزئیات بیشتری مانند ID حساب و سرور را ارائه دهید.

امیدوارم این مراحل به شما کمک کند تا حساب خود را بازیابی کنید و به بازی برگردید. اگر سوال دیگری داشتید، ما اینجا هستیم تا کمک کنیم! :ant::muscle:

1 Like

سلام ،متاسفانه مینویسه هیچ داده ای برای جمیل شما وجود ندارد ،من قبل از وصل شدن به حساب بازار به گوگل وصل بودم اینو صد در صد یادم هست

1 Like

خود اینجا هم با اکانت گوگل وصل هستم

1 Like

یه چیز جالب هم بگم برم دیگه طی پیامهایی که به پشتیبانی و بازار داده بودم الان متوجه شدم که هردو من را مسدود کردند و عملا هیچ پیامی نمیتونم به هیچ کدوم بفرستم،کشور نیست بلا نسبت دوستان ،طویله هست هر خری واسه خودش یه صاحب شرکت و کاری شده

1 Like

سلام . حتما باید از همون نسخه بازار استفاده کنی و اگر نسخه اصلی را بریزی با آدرس جمیل یه بازی جدید بالا میاد

سلام همون نسخه بازار است
اما برای من از هر دستگاهی یه بازی دیگه میاره
حالا در حال مذاکره با توسعه دهنده هستم گفتن دوسه روزه جواب میدهند
همه دوستان فقط دارند فحشم میدن که چرا بازی را ترک کردم اون وسط جنگ جنگل
به همشون هم میگم نمیتونم وارد حسابم بشم اما باور نمیکنند

سلام از پشتیبانی کمک بگیر سریع متصل میشی چندتاسوال میپرسن جواب بده و تمام

1 Like

@zeuos_sadeghi سلام! :wave:

متوجه هستم که این وضعیت، به‌خصوص در میانه یک رویداد، می‌تواند چقدر ناامیدکننده باشد. اگر با پشتیبانی بازی از طریق دیسکورد تماس گرفته‌اید، بهترین کار این است که منتظر بمانید. تیم پشتیبانی تمام تلاش خود را خواهد کرد تا به شما برای بازیابی دسترسی به حسابتان کمک کند.

در این بین، می‌توانید دوباره مشکل خود را به دوستان کلنتان اطلاع دهید تا متوجه شوند که این موضوع خارج از کنترل شماست.

اينجا لينک ديسکورد رسمي بازي مورچه ها ديسکورد رسمي-مورچه ها The Ants Official

امیدوارم پشتیبانی به‌زودی مشکل را حل کند و شما بتوانید دوباره از بازی لذت ببرید! :blush:

1 Like

ممنون از شما دوستان عزیز

1 Like

پشتیبانی تازه امروز جواب داده که تو این چند روز سعی می‌کنیم مشکل شما رو حل کنیم

1 Like