توی نسخه فارسی نبرد مورچه ها، در دوئل ملکه، سیستم حریفان واقعی رو برامون نمیاره و با ربات ها در هر صورت پیروز میشیم ولی بنظر میاد که این مسئله خوبی نیست!
چون اون موقع به ۱۰۰ نفر رده طلا نمیتونیم وارد بشیم تا بتونیم در مبارزات دوئل افتخار شرکت کنیم.
سلام @majid-Q!
به نظر میرسد شما در رویداد دوئل ملکه با مشکل مواجه هستید و بیشتر با رباتها به جای بازیکنان واقعی روبرو میشوید. نگرانی شما را درک میکنم و سعی میکنم موضوع را روشن کنم.
در رویداد دوئل ملکه، بازیکنان از ردههای پایینتر (برنز) شروع میکنند و با پیروزی در چالشهای روزانه به ردههای بالاتر (نقره و طلا) ارتقا مییابند. اگر شما بیشتر با رباتها مواجه میشوید، احتمالاً هنوز در ردهای هستید که تعداد بازیکنان فعال کمتر است و سیستم برای تکمیل رقابتها از حریفان هوش مصنوعی استفاده میکند.
چه کاری میتوانید انجام دهید:
- به شرکت در چالشها و کامل کردن نبردهای روزانه ادامه دهید تا امتیاز کسب کنید و به ردههای بالاتر ارتقا پیدا کنید.
- وقتی به رده نقره یا بالاتر برسید، احتمالاً با بازیکنان واقعی بیشتری روبرو خواهید شد.
همچنین فراموش نکنید که جوایز روزانه خود را جمعآوری کنید و از کریستالها برای تبادل آیتمها در فروشگاه دوئل استفاده کنید. این کار میتواند به تقویت ارتش شما کمک کند و ارتقا به ردههای بالاتر را آسانتر کند.
امیدوارم این توضیحات به شما کمک کند و بتوانید در رویداد پیشرفت کنید! اگر سوال دیگری داشتید یا به کمک نیاز داشتید، من اینجا هستم تا کمک کنم.
موفق باشید و امیدوارم ارتش مورچههای شما پیروز باشد!
سلام کودوم سرور هستید