لاگین کردن با اکانت قبلی تو نسخه ویندوز

چطور میشه تو نسخه ویندوز لاگین کرد
من نصب میکنم ولی هر کاری میکنم اکانت قبلیمو نمیاره

لینک میشه و بالا نمیاره یا اصلا لینک نمیشه ؟
تو نسخه ویندوز من تنها تو حالتی تونستم لینک کنم که یه بازی را از اول شروع کردم و بعد از رسیدن به مرحله باز شدن تنظیمات رفتم سراغ لینک کردن . و اونهم با چند بار تلاش واقعا سخت بود . مشکل هم از اینترنت عزیز ما هست باید تو یه زمان کم موفق بشی و اگر نه تایم اوت میخوره . ولی میشه به سختی :rofl:

2 Likes

اوکی پس برای تو ام بوده
من هر دو حالت رو امتحان کردم ولی از قسمت تنظیمات رو زیاد تست نکردم

1 Like

بالاخره فهمیدم مشکل از چی بود
باید افزونه ضد تبلیغات رو غیر فعال کنید تا وصل شه

2 Likes

سلام دوستان خسته نباشید چطوری میشه از حساب بازار جدا شد پشتیبانی چند روزه جواب نمیده از گوشی دیگه هم نمیتونم به حسابم دسترسی داشته باشم

سلام . ما به حساب بازار متصل نمیشیم . به گوگل وصل میشیم .
ولی با توجه به اینکه نسخه بازار را نصب کردیم با نسخه اصلی اکانتمون بالا نمیاد .
روی سایر گوشیها همون نسخه بازار را باید نصب کنی تا با همون ایمیل بتونی اکانتت را بالا بیاری

1 Like

؟الان چطوری به اکانت اصلی میشه برگشت

خب . برگشت شما به اکانت اصلی براتون مفید نیست . هردو مثل هم هستن فقط در نسخه ایران شما قابلیت خرید ریالی را دارید که در نسخه غیر ایران اینطور نیست . توصیه نمی کنم . ولی برای اینکار باید با پشتیبانی دیسکورد ارتباط برقرار کنی

1 Like

مشکل اصلی من اینه که نمیتونم با گوشی دیگه وارد حسابم بشم انگار هیچ پشتوانه ای برای بازی من وجود ندارد تو بازی نوشته به حساب گوگل وصل نیست تو دستگاه دیگه میخوام بازی را وصل کنم ،همون بازی جدید را وصل میکنه ،حساب منو نمیاره

من روی گوشی چند بار تست کردم . اکانتم را روی 3 تا گوشی مختلف و حتی ویندوز بالا آوردم … مشکلی نبود
اگر از اینکه جی میل را تو تنظیمات گوشی ست کردی مطمپن هستی و باز نمی تونی کانکت بشی برای پشتیبانی یک تیکت را سال کن . از طریق دیسکورد میتونی پیگیری کنی

2 Likes

سلام اقا هرکار میکنم دیسکوردم بالا نمیاد چطورید؟ پارسا چطوره؟ من بازی رو روی کامپیوتر نصب کردم اما پاین بازی داخل کادر نیست هرکار کردم سایز بازی و یا صفحه بازی رو درست کنم نمیشه

گذینهای پاین صفحه نمایش داده نمیشه از کادر بیرون هست

سلام . برادر
Alt+Enter را روی بازی بزن فول اسکرین میشه

سلام متاسفانه نداره تک سایز هست :expressionless::sweat_smile:

سلام . منظورم اینه که کلید Alt را روی کیبورد نگهدار و Enter را بزن . . برای اینکه سایر رزولیشنهای بازی هم بتونی ببینی باید ارتفاع رزولیشن مانیتورت بالا باشه . مثلا رزولشن 1080*1920 اگر مانیتورت باشه اونوقت شما سه تا تنظیم رزولیشن داخل بازی داری . ولی در کل Alt+Enter فرمان فول اسکرین هست

2 Likes