سلام آوا برای تو و بهترین مورچه فعلا سپر طلا مبارز آمازونی و دندان شانه ای هست ادم خوار هم که گفتم اگه تا ۲۲ باربر استفاده کنی اون هم عالیه
اوکی
ادم خوارو امروز یکم بردم بلا
ولی چون اولین مورچه نارنجی که بدست اوردم مبارز امازونی بود اون از همشون بالا تره
همه قابلیتاش بازن
فقط لنگ یدونه پوسته امازونم که ستارشو ارتقا بدم
خب اون مورچه خوبیه و تویه سرور بیشترین تعداد مورچه استفاده شده هست دندان شانه ای عالیه باید حتما استفاده کنی خب من مورچه هارو دیدم برمیگردم سرور
دمت گرم
سلام . دوست من
شما باید برای هر خط پادگان مورچه خودش را پرورش بدید
سایر مورچه ها را فقط مهارت 1 و 6 اونهم برای تعداد سرباز بالا ارتقاع بده
ولی این چهارتا را کامل ارتقاع بده
شماره هر خط را برات نوشتم که باید اون مورچه قرار بگیره . اولویت مهارت را هم همیشه بزار روی 1 و 6 . که باید تا سطح 35 بالا ببری
برای سایر مهارتها هم اولویت دندون شانه ای و سپر طلا هست که فول بشه .
اگر مورچه جدیدی گرفتی سایر این مورچه ها را ارتقاء نده . اگر اون بهتر بود فوکوس کن روی اون .
آدم خوار فایده نداره
باشه
خیلی ممنون از راهنماییت
دوست عزیز ممنونم از راهنمایت
آوا از الان کلاس تیرانداز ادامه بده ؟
من گفتم تا ۲۲ با باربر ادامه بده و بعد از آن تصمیم بگیره t8 باربر یا t8 تیرانداز ادامه بده
اگر چه شما تجربه بالاتری دارین راهنمایی بیشتر میطلبه لطفا راهنمایی کنید
سلام . دوست من
از مشارکت شما سپاسگذارم
بله می تواند با تیر انداز ادامه بدهد . الام برای اون فرق خاصی نداره .
مورچه های با ارزش اون را در این مرحله فقط علامت زدم .
ولی حقیقت اینه که هیچکدوم از این مورچهای ویژه مناسب انتخاب سبک نیست .
من خودم تا T9 بیشتر حاملبازی کردم و بعد رفتم سراغ تیر انداز . چون مورچه های ویژه خوبی از تیر انداز گیرم اومد .
بعد از اینکه هر سه سبک T9 را دریافت کنید و حداقل در هرسه جزیره یک بار شرکت کرده باشید . برای ت10 پیشنهاد میدم تمرکز بره روی یک سبک خاص .
من خودم بعد از دو سال بازی الان میتونم بگم برای دو پادگانم مورچه ویژه تیرانداز خوب دارم .
ولی واقعا انتخاب سبک به این راحتی نیست . مخصوصا برای کسانی که رایگان بازی می کنند
مورچه های با ارزش هر سبک را در زیر براتون میزارم .
این لیست خوبیه .
سلام دوستان عزیز ،مورچه دم حنایی دقیقا کارش چیه،نوشته شکار،تو کدوم رسته میتونم ازش استفاده کنم و اصلا ارزش استفاده داره
سلام . مورچه جالبی نیست . برای اوایل بازی که مورچه های دیگه را ندارید برای پاناگولین و مورچه خوار و شکار مارمولک استفاده میشه . ولی توصیه می کنم اصلا روش کار نکنید . فایده ای نداره