منم یه سوال داشتم ،رالی 5 نفره از کدام قسمت باز میشه؟
ممنون ،خسته نباشی
سلام خسته نباشی میتونین تنظیمات پاهای ملکه را برای جنگل بارانی نشون بدین ،من قاطی کردم حالا کمتر امتیاز میگیرم
سلام . توی لینک زیر دوستمون خیلی کامل توضیح داده . البته باید از مترجم استفاده کنی
ولی به صورت کلی برای پرورش دهنده با t2 و مطابق تصویر همینطور از این سه تا مورچه به خاطر مهارت سرعت هم قافل نشو
چند روزه بازی رو شما نصب کردید؟
داداش لطفا کمکم کن
میخوام برم ملکه خودمو سطح ۲۲ کنم منابع کم میارم از هر جا هم میگردم اینقدر منابع پیدا نمیکنم
میخوام انبار ارتقاع بدم شن و برگ کم میارم
دیگه خسته شدم از این بازی هر کار میکنم نمیتونم منابع پیدا کنم
میشه کمکم کنی ممنون میشم
دارم دیوونه میشم دوست دارم این بازی رو حذف کنم
خیلی داره اعصابمو خورد میکنه
الان همه رفیقام ملکشون ۲۲ اما من ۲۱
قدرتمم ۱۰ میلیونه اما ملکم ۲۱
میشه کمکم کنی ممنون میشم لطفاااااا:sob:
من الان بیش از دوسال هست تو بازی هستم داداش.
منابع اوایل بازی کمه و کند هستی. وقتی که همه ساختمانها را ارتقا بدی دیگه دغدغه منابع نداری.
مهمترین قسمت بازی فوکوس روی svs هست. و دریافت ۹ پوسته. همینطور وقتی قفل جوایز دو برابر باز بشه خیلی جلو میفتید.
روز سه شنبه هر هفته فقط برو سمت جوایز دوبرابر. البته اگر سایر روزهای هفته را بتونی ۹ پوسته بگیری تا وقتی قفل جوایز دوبرابر باز بشه.
غارت هم می تونه کمکت کنه ولی با احتیاط و فقط لونه های که بازی را ترک کردن .
اصلا برای ملکه ۲۲ عجله نکن. اگر زیر بنا مثل تولید خاک و قارچ و… را به همراه انباز ارتقا بدی می بینی با اینکه الان به نظر عقب هستی ولی یهو رشد می کنی.
برای این بازی باید صبر داشته باشی. سعی کن همه کارها را با جوایز مستعمره هماهنگ کنی. که بالاترین میزان جوایز و الماس را داشته باشی
چشم حتما
من الان 413 روز بازی را نصب کردم
من 100 روزه:pleading_face:
سلام
ببحشید من الان لول سپر طلام رو برم 50 اما بازم وقتی میخوام بیداری سپر طلام رو فعال کنم مینویسه قابلیت قفله
حالا باید چ کنم؟
راستی برای اینکه سپر طلام رو ستاره دار کنم پوسته سپر طلا میخوام حالا پوسته سپر طلا از کجا بیارم؟
سلام . منابع خودت را روی ستاره دار کردن سپر طلا هزینه نکن . صبر کن تا مورچه بهتری گیرت بیاد .
برای اینکه بیداری فعال بشه باید تمام مهارتهای مورچه ویژه را باز کرده باشی