یه سری به کافه بازار بزنید . خب معرف حضور که هستند بعدی میدونم کسی نشناسه دوستان را و از این آدرس بازی را دانلود کنید .
توجه کنید فقط این نسخه امکان خرید درون برنامه با واحد پولی ایران را به شما میده . تو گوگل پلی و خود کافه بازار نسخه جهانی بازی هم هست که اونهم زبان فارسی را پشتیبانی میکنه ولی خرید شما باید به صورت یورو یا دلار باشه .
البته اگر نسخه قبلی را نصب کرده بودید و می خواهید اون را انتقال بدید تو این پست براتون توضیح دادم
خب بریم سروقت شروع بازی و ببینیم تا کجا میتونیم جلو بریم با هم
اوایل بازی که هرچی میگه باید گوش داد راهی جز تسلیم نداریم پس فقط ادامه بدید و دنبال دایره سبز رنگ برید. برای من سخت ترین مرحله همینه
اولین نقطه ای که بازی دست از سرتون بر میداره اینجاست از اینجا به بعد گاهی میاد سراغتون و مجبورتون میکنه که پا به پاش پیش برید . هنوز برای خود من تو رویدادهای جدید اینطور هست . آموزش اجباری داره
خب . وارد قسمت تنظیمات بشید و به تر تیب جلو بریم
و این دو گزینه بعدا هم قابل تغییر هست ولی دقت کنید که بار دوم به بعد باید الماس خرج کنید . پس همون بار اول بهتره یه نام خوب و یک پیام خوب برای خودتون در نظر بگیرید
حواستون باشه الماس اینجا خرج نکنید هر چند الان ندارید ولی دیر نمیشه این همیشه هست حتی اگر به سطح های بعدی برید می تونید بیاید و دریافتش کنید . حواستون به الماس باشه . لازمش دارید پس تا میتونید صرفه جویی کنید . برای سرعت استفاده نکنید
حتما وارد بشید و اکانت خودتون را به حساب گوگل متصل کنید
خب . حواستون به اینجا باشه . هر وقت علامت قرمز داره اولویت با قرار دادن اون آیتمها هست . خیلی گوش به علامت سبز دیگه من شخصا نمی دم از اینجا به بعد مگر مجبور بشم (از بچگی بازیگوش بودم وگوش به حرف نمی دادم)
اگر نیاز به پیشنیاز داشته باشن مثل جمعیت اول میرم ارتقاء اونها تا بتونم همه عناصر را داشته باشم
وقتی این آیتمها تموم شد میرم سراغ ملکه محترم . سبک بازی من از اینجا به بعد بر اساس ملکه خواهد بود . روی ارتقاء ملکه کلید می کنم و اول پیشنیازهای اون بعد ارتقاء خود خانم ملکه (همیشه دنباله رو خانومها باشید اونا شما را به موفقیت میرسونند )