خب تا ملکه سطح 16 خیلی چیز عجیب و غریبی نیست . مثل روال سابق رفتم جلو . سعی کردم یک تصویر کلی از آیتمهای که به دست آوردم براتون به اشتراک بزارم که نحوه پیشرفتم مشخص باشه . امید وارم مشخص باشه
خب الان شما الان دیگه حشره هم دارید . حشره خیلی مهمه در روند ارتقاء شما . من یک پست درام در باره حشرات اگر به مورد خاصی نیاز داشتید بگید آبدیت کنم
اما تو سطح مورچه من فعلا فقط روی سپر طلا هزینه کردم . این مورچه خاص را همیشه تو اولویت قرار بدید خیلی بدرد می خوره . ولی یادتون نره اگر تونستید بهش ستاره بدید این کار را نکنید اینقدر هم خوب نیست
. ولی بعدا با بیداری آشنا می شیم اون خیلی براش موثر تره تا ستاره

بیداری را می تونید از فروشگاه مارپیچ تهیه کنید . بعد از رسیدن این مورچه زیبا به 50 می تونید بیداری را هم فعال کنید

تو سطح تکامل هم خب خدا را شکر فعلا جوایز سطح دو فعلا شده . ولی یه نکته . من تا اینجا هر وقت تونستم روی این آیتم کار کردم ولی پیشرفت توسعه منطقه را دیگه میزارم برای روز سه شنبه هر هفته . چون اسکلت ماهی چیزی هست که تو این روز برای پیشرفت خیلی مهمه . تو روزهای معمولی فعلا پادگان \یشرفته را ارتقاء میدم . و تلاش میکنم برم برای ملکه 17 نقطه ایست قبل ما اینجاست