اگر یه روز از اول شروع به بازی میخواستم بکنم

خب روز دومی هست که من توی سرور جدید هستم . الان دیگه ملکه من سطح 8 رسیده و دیروز در کنار کارهای دیگر مثل تولید مورچه باربر شروع به کار روی تکامل هم کردم . نکته ای که در تکامل وجود داره اینه که من هدف را گذاشتم خونه آخر . در واقع برای آبدیت روی خونه پایین تر کلیک میکنم و آیتم قبلی را فقط به اندازه ای که پیش نیاز آیتم انتخوابی هست ارتقاء میدم اگر دقت کنید آیتم تولید سریع من 53 درصد داره ولی تا آخرین مرحله آزاد شده و آیتم کناری هم تا یک ساعت دیگه بهمین ترتیب آزاد می کنم . قبلا در باره اولویتها اینجا نوشتم

image
image

بریم سراغ ایمیل و ببینیم از رویداد SVS روز گذشته چی گیرمون اومده البته از فعالیت اتحاد و سرور . برای شروع با توجه به سطح پایین ملکه خیلی خوبه . البته جوایز انتقام موش خرما هم دریافت کردم که رویدادش دیروز بوده :smile:

image
image

سعی میکنم امروز حتما مشارکت بیشتری انجام بدم . خوب امروز روزه شکستن تخم های مورچه است . صبر میکنم تا اقدام کلونی مرتبط با اون باز بشه و بعد می خوام از تمشک هم استفاده کنم . من سه تا توت فرنگی دارم اگر 4 تا بود با استفاده تخفیف اون را به یک تمشک بزرگ تبدیل میکردم با فعال کردن اون قبل از انجام عملیات SVS پیشرفت بیشتری انجام می دادم ولی فعلا مجبورم همون تمشک کوچیک را فعال کنم
image

خوبه من از قسمت تقویت تازه کار سپر طلا را گرفتم و با شکستن همه تخم های دیگه تونستم وارد مرحله دوم جوایز SVS بشم . ولی برای دریافت اون جوایز باید تکامل را امروز به نتیجه برسونم :laughing: .

image
image

خب . با با لابردن مهارتهای سپر طلا امروز تونستم تا لول 7 حشرات را شکار کنم . میرم سراغ شروع خودکار و فقط پادگانی که سپر طلا توش مستقر هست را انتخاب میکنم . کار این پادگان که تموم شد سپر طلا را میبرم تو پادگان دوم و دوباره شروع خودکار تا سطح 7 حشرات . دقت کنید ارتقاء سپر طلا را بزارید توی اقدام کلونی بعد که جوایز اون را بگیرید ولی دیگه نیازی به تمشک نیست . چون شما فعلا نمی تونید جوایز مرحله دوم را دریافت کنید .
fبرای آینده میگم . اولین مهارتهای را که ارتقاء میدید فقط 1و 6 باشه . تا تعداد نیروی ماکسیمم را بتونید حمل کنید . بعدا میریم سراِغ بقیه . من نهایتا تونستم تا سطح 24 و مهارت 1 را تا سطح 7 ارتقاء بدم .بقیه هفته آینده . تخم مورچه تنا چیزی هست که میگم براش دست نگهدارید تا روز SVS برسه . عجله نکنید راه زیاد دارید .

image
image

یادتون باشه من دیروز مورچه هام را به درخت فرستادم و برگشتن . امروز هم همون کار را انجام میدم و هر روز . و با مهارتهای که کسب میکنم پا های مورچه را تنظیم میکنم . الان خیلی مهم نیست چون نه شما تعداد نیروی لازم را دارید نه لود کافی برای جمع آوری ولی توصیه میکنم اینطور تنظیم کنید فعلا و فقط وقتی که بیکار هستید مورچه ها را بفرستید به یکی از محل جمع آوری مرتبط با این عزیزان

image
image

راستی شما الان تو نقشتون یه گیاه نخود هم دارید . خوب باهاش چیکار کنیم . این میوه اش الماس هست . ولی به شرط همکاری :smile:
یاد تون نره هر روز نخود بقیه را آب بدید تا اونها هم نخود شما را آبیاری کنن . نخود هرچی بزرگتر بشه الماس بیشتری بهتون میده روزانه

image
image
image
image

من در ادامه شروع به ارتقاء و تکامل میکنم . و از سرعت فقط برای تنظیم زمان که این کارها تو دوره خودشون تموم بشن و جوایز اقدام کلونی را بگیرم استفاده میکنم . باید برنامه ریزی کنید و صبر داشته باشید . خب جلو رفتید تا حالا

image
image
image