Як змінити сервер?

А ось я почав гру на 1234 сервері. Як мені мігрувати на український сервер?

Привіт @Serhii_Dorohykh! Ласкаво просимо до Форуму The Ants!

Коли ви створюєте свій обліковий запис, він автоматично реєструється на останньому сервері. Однак, якщо ви хочете мігрувати на український сервер або на будь-який інший, є кілька варіантів.

Якщо ваш обліковий запис створено недавно, ймовірно, у вас є телепорт для новачка, який дозволяє вам вибирати серед усіх доступних серверів. Щоб перевірити доступність цього телепорта, перейдіть на вкладку “Інвентар1, а потім “Бафф” Знайдіть опцію телепорта 2, де ви побачите зворотний відлік, вказуючий на той час, коли цю функцію можна використовувати. Якщо ви не знайдете цю опцію, це може означати, що ви пропустили свій шанс.

Крім того, ви можете скористатися подією “Виклик між серверами”.

3

Ця подія відбувається під час реєстрації на такі події, як “Втрачений острів” і “Безплідна земля”. Протягом цього періоду ви матимете можливість мігрувати на інший сервер.

Пам’ятайте, що є обмеження для доступних серверів і альянсів, які здійснили реєстрацію для прийому нових членів. Ви можете перевірити це кожного разу, коли подія стає доступною, доки ви не знайдете відповідний сервер і альянс.

Удачі у вашому подорожі і насолоджуйтеся вивченням різних серверів!

1 Like

Так. Є телепорт новачка, але термін вичерпано. Буду чекати на події.

1 Like

A post was split to a new topic: (OSA) 870