مهارتهای خاص Dusky Lurker
امروز تونستم یه پوسته جدید برای DL بگیرم و مهارت 6 اون را باز کنم . گفته بودم تا وقتی که مهارت 6 را باز نکنم روی هیچ مورچه ای بیش از مهارت 4 سرمایه گزاری نمی کنم .
وقتی مهارت 6 آزاد شد . تمام مهارتهای مانده اون را آزاد کردم . و برای ارتقاء مهارتهاش منتظر CA بعدی هستم.
این مورچه های فصلی هیولاهای هستن . گزارش زیر را نگاه کنید مقایسه اون با یه مورچه 2 ستاره خاص .
این گزارش حمله به یک مارمولک هست
خط یک من تو این شکار
خط دوم
این مورچه خاص فصلی را هم گذاشتم خط دو . تو قسمت مهارتها میگم چرا اینکار را کردم
خط سوم
دقت کنید این مورچه جاش تو خط دو خوب نیست ولی از همه بهتر تو کشتن بر اساس عده سرباز عمل کرده خیلی بهتر از خط یک من . البته به خاطر اون مروچه ردیف دو هست که تو قسمت مهارتهاش توضیح میدم
مهارتهای خاص DL
اگر این مهارت را افزایش بدید تو سطح 20 می تونه تا 60٪ دفاع یکی از خطوط دشمن را به صورت تصادفی کاهش بده . خوب بردش هم که 4 هست . یعنی اگر تو دو باشه حتما یکی از خطوط دشمن در هم می پاشه
این هم مهارت تاکتیک . … عاشقش شدم … شانس 60٪ داره تا 255٪ یکی از خطوط دشمن را بترکون البته من با لاتزین حد را میگم . پایین تر حد تو تصویر مشخصه … ولی از همه مهمتر اینه که تا 35٪ مهارت وآسیب خط بعدش را اضاه میکنه . یعنی تو حمله به مارمولک این 16٪ رو خط سه تاثیر داشته
این مهارتم که حرف نداره حمله خط خودش را تو بالاترین سطحش 50٪ میتونه اضافه کنه
این خیلی باحاله . از اسمش مشخصه رهبر واقعی
تو بالاترین سطح حمله تمام نیروهای ما را تا 65% با لا میبره و از همه مهمتر تو راند دوم یک بار تا سطح 500٪ به خط پشتی دشمن آسیب میزنه …
بی صبرانه منتظرم تو بالاترین سطح مهارت ها امتحانش کنم