به تمام دوستان خوش آمد میگم

سلام . به همه دوستان فارسی زبان . مدیران انجمن امروز بخش فارسی را به انجمن اضافه کردن . امید وارم بتوانیم در این قسمت به تجربیات خودمون اضافه کنیم .

خوشحال میشم بتونم به دوستان کمک کنم

3 Likes

تازه اضافه شده
واقعا عالیه
ID:76238297

به نظرم
من در سطح ملکه ۱۹ و تی ۶سرباز …و سطح منابع تولیدی ۱۵ هستم البته بعضی هاش
ضعیفم در نبرد غار ماز اسمش اگه درست گفته باشم
تکامل و مورچه استقرار و بقیه لانه دفاع و جنگیدن
اگه راهنمایی کنی واقعا ممنون میشم مخصوصا الان که اتحاد ما زیر ضربه و حمله هست

دوست عزیز من مورچه طلایی دارم
دم حنایی…سپر طلا …تیرانداز طلایی …قاتل ماداگاسکار و یکی هم نزدیک زن هست اسمش یادم نیست
کدام بهتره کدوم پوسته بشه

سلام . هیچ مور چه ای را پوسته نکن . فقط اگر لازم نداری ارتقاء نده ولی با توجه به اینکه ابتدای بازی هستی و باید بتونی تعداد نیروهای بیشتری دنبال مورچه ببری بهتره مورچه های را که نمی خواهی ارتقاء بدی را فقط مهارت اول اونه را تا 10 بالا ببری و اگر پوسته گیرت اومد اول روی مورچه های خوب هزینه کن که ارزش دارن .به ترتیب زیر این کار را انجام بده

سپر طلا …قاتل ماداگاسکار این دوتا از بهترینها هستن تا آخر بازی لازمشون داری ولی اولویت با سپر طلا
مابقی فقط روی 4 مهارت اول هزینه کن تا مورچه های بهتری گیرت بیاد . مورچه جدیدی گرفتی برام بفرست

سپر طلا و قاتل مادگاسکار بیداری هم دارن توی لول 50 به بعد . ولی سپر طلا ارزش داره فقط تا میتونی بیداریش را بالا ببری ولی نیازی به ستاره دار کردن نداره ولی قاتل مادگاسکار را بعدها بر اساس کلاسی که بازی می کنی میشه در موردش نظر داد . سعی کن هر سه جزیره را شرکت کنی

1 Like

فعلا دنبال نبرد نباش سعی کن بیشتر کشاورز باشی . و سریع خودت را به t8 برسونی . برای این کار روی توسعه منطقه تمرکز کن . بعد از باز شدن آخرین صدف خیلی سریع تر می شی و جوایز چالشهای روزانه دوبرابر میشه
image

1 Like

عزیز دم حنایی چقد براش هزینه کنم
میشه ترفندهای سریع بهم یاد بدی درباره چالش ها و رویدادها و یا پیشرفت سریع تر
من الان بخاطر ارتقا انبار و رفتن به t7باربر کلاس گذاشتم مهاجم و غارت کردم و دوباره میاام بذارم پرورش دهنده خوبه یا دوباره غارت کنم سریع تره

من اول بعد مهارت یک مهارت پنج و توسعه میدم. بیشتر بعد ۳ و ۴
بنظرت اشتباهه کارم
ولی خب تو باتجربه تری بنظرم مثل تو رفتار کنم بهتره

1 Like

غارت کردن تو این مرحله از بازی را توصیه نمی کنم . لود نیروهای شما پایین هست و باید استقامت زیادی مصرف کنی . با کشاورز هم میتونی غارت کنی . مهم ترین گزینه برای غارت اینه که به لونه های خالی از نیرو و با لود بالا حمله کنی
لود بالا با مورچه t2 و تعداد بالا فراهم میشه . کلاس مهاجم البته بهترین گزینه است ولی اولویت لود خود نیروهات هست

image

1 Like

ببخشید من صبحم پیامت خوندم ولی بخاطر تعداد بالای پیام اجازه نداد پیام بدم
خوب الان با توجه به نیاز شدید منابع چگونه عمل کنم

A post was split to a new topic: مشاكل تسجيل الدخول إلى الحساب