THE ANTS E GİREMİYORUM

The ant giremiyorum girdiğimde beyaz ekran veriyor ya da beni oyundan atıyor bununla ilgili yanıt verirseniz çok iyi olur

Merhaba @yanki_karadeniz, foruma hoş geldiniz!

Oyuna erişimle ilgili sorun yaşamanıza üzüldük. Bu durum ağdaki bir istikrarsızlık veya devam eden bir güncellemeden kaynaklanıyor olabilir.

Sorun devam ederse, The Ants resmi Discord sunucusunda bir destek bileti oluşturmanızı öneririz. Destek ekibi size doğrudan yardımcı olabilir.

İşte resmi Discord bağlantısı:
:link: The Ants Resmi Discord

Sorununuzun en kısa sürede çözülmesini dileriz! :ant::sparkles:

1 Like

teşekkkür ederim ama benim ülkemde discord yasaklı nasıl girebilirimki?

Merhaba @yanki_karadeniz!

Bu durum göz önüne alındığında, aşağıdakileri tavsiye etmek isteriz:

:white_check_mark: Oyun hesabınız Gmail, Facebook, VK veya Apple Kimliği gibi bir hesaba bağlıysa, Karıncaları kaldırabilir ve yeniden yükleyebilirsiniz. Bu, bazı teknik sorunları çözebilir. Ayrıca oyun uygulamanızın güncel olup olmadığını kontrol edebilirsiniz

:white_check_mark: Sorun devam ederse, LİNE uygulaması aracılığıyla destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. İşte resmi hesap:

:calling: LINE ID: @theantsgame

Umarız oyununuzu tekrar sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz! Başka bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa, bize buradan yazabilirsiniz. :ant::sparkles:

ben sanki hesabımı bağlamıştıma ama oyun konsol simgesine basıp orda bağlanmıştı bir sorun olurmu?

Merhaba @yanki_karadeniz!

Oyunu telefonunuzdan kaldırmadan önce, hesabınızın gerçekten bağlı olduğundan emin olmanız çok önemlidir. Aksi takdirde, ilerlemenizi kaybedebilirsiniz.

:white_check_mark: Hesap bağlantınızı doğrulamak için:
Bağlı uygulamaları Gmail, Facebook, VK veya Apple Kimliği hesabınızda kontrol edebilirsiniz. Oyun hesabınız burada listeleniyorsa, oyun ilerlemenizi güvenle kurtarabilirsiniz.

:white_check_mark: Alternatif çözüm:
Mümkünse oyunun PC sürümünü indirerek hesabınıza giriş yapmayı deneyebilirsiniz. PC sürümünden giriş yaparak ilerlemenizi geri yükleyebilirsiniz.

:inbox_tray: İndirme bağlantısı: The Ants PC

1 Like

Ama ben bluestacks ten yükledim oyunu ama bluestack ten girdiğimde açılmıyor ve bir sorum da şu the ants kendi sitesinden PC olarak yüklemek güvenli midir? cevabını verirseniz sevinirim (:slight_smile:

Ama ben İD unuttum

Merhaba @yanki_karadeniz! :wave:

Evet, The Ants’in resmi web sitesinden PC sürümünü indirmek tamamen güvenlidir, çünkü bu oyunun resmi kaynağıdır. İndirmek için oyun kimliğinizi (ID) girmenize gerek yoktur.

Bluestacks’te oyunun açılmama sorunuyla ilgili olarak, emülatörde uyumluluk ayarlarını kontrol etmeyi, grafik ayarlarını değiştirmeyi veya Bluestacks’i güncellemeyi deneyebilirsiniz. Ancak, doğrudan PC sürümünü indirip oynamak daha stabil bir çözüm olabilir.

2 Likes