Savaş rapurunu bana biri anlatabilir mi?

Adsız

Savaş rapurunu bana biri anlatabilir mi?
hiçbirşey anlamıyorum,
9 seviye koloniye saldırıyorum
ele geçiremiyorum

Merhaba @Anadolu_Power! The Ants Forum’a hoş geldiniz! :wave:

Savaş raporu, birliklerinizin performansını anlamak ve geliştirilmesi gereken alanları belirlemek için önemli bir araçtır. Aşağıdaki gibi ayrıntılı istatistikleri gösterir:

• Saldırı, savunma, sağlık, hız ve hasar bonusları;

• Savaş sırasında aktif hale gelen yetenekler;

• Saldırı sırasında aktif olan güçlendirmeler;

• Birlikleriniz ile rakibinizin birlikleri arasındaki doğrudan karşılaştırmalar.

Sezon asker karıncası kolonilerine saldırmak gibi özel durumlarda şu ipuçlarını göz önünde bulundurabilirsiniz:

1. Birlik düzeninizi kontrol edin: Özel karıncalarınız ve mevcut yeteneklerinizle uyumlu birlikler kullandığınızdan emin olun.

2. Özel karıncalarınızı geliştirin: Özel karıncalarınızın seviyesi, yetenekleri, yıldızları ve evrimi, daha zorlu savaşlarda önemli bir rol oynar.

3. Aktif güçlendirmeleri değerlendirin: Saldırı veya savunma için uygun güçlendirmeleri kullandığınızdan emin olun.

4. Klanınıza danışın: Savaş raporunuzu ve birlik düzeninizi klan üyelerinizle paylaşın. Stratejinizi ve birliklerinizi ayarlamak için değerli öneriler sunabilirler.

Stratejinizi ve düzenlemelerinizi optimize ettiğinizde, daha üst seviyedeki koloniyi ele geçireceğinize eminim! :blush:

Bol şans! :ant:

1 Like