سلام . هردو مورچه خوبی هستن . اما جنگجوی خشن توی ترکیب خودش یه چیز دیگه هست . ولی ولنتاین همه جا خوبه حتی بدون ستاره . مخصوصا وقتی خط دوم شما شکارچی مرموز باشه . قاتل مکزیکی برای تیم دوم و اگر صحرایی نقره ای داره موثره در pvp و اگرنه برای دوءل خوب نیست
خب الان مثلا من چیکار کنموپیخواهم یک مورچه ایی رو انتخاب کنم که دیگه مشکل ساز و … در هیچ کجا نشود و خیلی قوی باشم …..
ولی الان بین این دو مورچه هنوز گیر کردم و همچنین ترکیب اصلی جنگجوی خشن چیه و الان من چیکار کم …..
ببین دوست من بستگی به خودت داره
اگه بخوای توی جنگ بهتر بشی ولنتاین بهتره اگه میخوای توی شکار و پانگولین قوی تر باشی جنگجوی خشن بهتره
به طور خلاصه بر اساس مورچه های خوبی که داشتی اگه میتونی روی ولنتاین سرمایه گذاری کن
اگه پوستش رو داری اون ارزش سرمایه گذاری بیشتری داره
سلام دوستان
@Hellboy به انجمن خوش آمدید
دوست من . تو این بازی باید صر داشته باشی . به مرور مورچه های که می خواهی را بدست میاری . اما برای سرمایه گزاری هر دو مورچه شما خوب هستن و لازم . مثلا برای حمله به موش خرما ترکیب این دوتا با مورچه مرموز آسیب زیادی وارد می کنه .
اگر از ولنتاین کپی داری روی ستاره دار کردن ولنتان توی اولویت کار کن . و برای خشن روی ارتقاء بیداری
این ترکیب بهترین ترکیب برای PVE هست . و همینطور گرفت گره های سطح بالاتر توی جزیره