[Record Post] Lost Island - s812, HiT - تجارب من از جزیره گمشده سرور

این چند وقت مشغله زیادی داشتم و همینطور حساس ترین قسمت جزیره هم شروع شده بود . به همین خاطر این گزارش را کمی دیر منتشر می کنم . البته جالب ترین اتفاقات این دوره را به صورت داستان نوشتم . اگر دوست داشتید می تونید اینجا مطالعه کنید.

لازم به توضیح هست که با توجه به تغییر برج فلکی من هم سعی کردم تو بنر از یک تصویر مرتبط از برج فلکی جوزا (دوپیکر ( Gemini)) استفاده کنم

تواولین روز خرداد ماه تونلهای سطح 9 باز شد و همه اتحادها بجز رنگ فیروزه ای به سرعت وارد منطقه درخت فراوانی شدن .تمام اتحادها بجز اتحاد ما :rofl: به سرعت پیشروی میکردن . مخصوصا آبی که کلا تو این دوره از جزیره به خاطر استمرار و هماهنگی تیمی که داشت خودش یه شگفتی به حساب میومد . ما هم کند ولی پیوسته پیشروی میکردیم . خوب زمان ورود برای اتحاد ما خوب نبود و همه بجز من و چند عضو R3 باید می خوابیدن.

اتحاد سرخ آبی و زرد اولین اتحادهای بودن که خودشون را به درخت فراوانی رسوندن . اتحاد بنفش و سبز هم تو راه بودن و پشت سر اونها نارنجی . وقتی اتحاد سبز به کنار در خت فراوانی رسید اتحاد سرخ آبی با اون وارد جنگ شد . تعداد اتحاد سبز کم بود و نمی تونستن مقاومت زیادی از خودشون نشون بدن . ولی با وارد شدن اتحاد آبی قضیه کلا فرق کرد . هرچند اتحاد نارنجی به سرخ آبی کمک می کرد . ولی انسجام و هماهنگی اتحاد آبی عالی بود . اونها مقاومت کردن تا اتحاد ماهم از راه رسید . حالا شدیم 3 به 2 . اول دفاع کردیم وموقعیت خودمون را کنار درخت فیکس کردیم . بعد رفتیم دنبال تنبیه متجاوز :

واقعا نبرد سختی بود . ما به صورت هماهنگ و بدون وقفه دو روز مبارزه کردیم . گاهی نابودی یک برج تا 4 ساعت زمان می برد .

زمانی که این پست را می نویسم هفته آخر جزیره است . من از همین الان حالم گرفته . هرچند دوباره برمی گردیم .ولی حقیقت عادت کرده بودم . و برام سخته همون چند روز . ماجرای اشغال درخت را تو انتهای جزیره می نویسم . ما یه استراتژی خاص داریم . ببینم جواب میده :rofl:

2 Likes