[Record Post] BL | S753 GAE-Loid | B: 14

Ben kimim? Burada napıyorum?

Herkese merhaba dostlar. Ben Loid. GiAntElite (GAE) ittifakının üye alım görevlisiyim. VIP'e göre oyunda 480 günden fazladır bulunuyorum. Bireysel olarak oyun tarzım güncellemeleri takip edip değişkenliklere uyum sağlamak ve yetiştirici sınıfını en iyi şekilde kullanmak. Bu post ve devamında size çorak toprakte yaşadığım deneyimleri ve rehber niteliğinde yönlendirmelerimi paylaşacağım.

Bir yolculuktayım. Liderim ve ittifakım

Oyunun başından bu yana GAE ittifakı ile birlikteyim diyebilriim. Her zaman en güçlü oyuncuları elinde tutmasa da, kazanma arzusu olan oyuncu vs oyuncu(PVP) odaklı bir ittifaktır. Liderimiz "Tsunami" sunucumuz(753)'ün de baba figürüdür. İttifakları ve ya bireysel oyuncuları farklı sunuculardan toplayıp sunucu ve kendi topluluğunu hep aktif tutmayı sağlamış ve sunucuyu altın eşleşmeye katmayı sağlamıştır.

Eşleşmeyi beklerken neler yaparım

Oyunun en zorlu kısmı olan bekleme süreçleri. (Merak etmeyin bu süreçte neler yapabilirsiniz anlatacağım) güncellemelerle gelen uzun bekleme süresi. Malesef benim gibi orta düzeyde eski ve benimkinden daha eski sunucularda olan problem inşaat günü... SVS için kötü olsada envanterde kaynak biriktirmek daha da kolaylaşacaktır. Tek ihtiyacınız olan bir çiftlik ve ya savaş günü.
32 Likes

Yeni görevin hayırlı olsun inşallah daha iyi yerlere gelirsin
:heart:

4 Likes

Muhteşem

1 Like

Savaş günü bitti ve kralların savaşı geldi çattı. Şimdi biriktirdiğiniz kaynakarı envantere aktarmanın zamanı geldi. Yapmanız gerekenler çok basit. Birliklerinize zıt karıncalar kullanarak salatalıklara saldırın ve iyileştirme kullanın. Merak etmeyin kralların savaşı etkinliği tamamlandığında harcadığınız kaynaklar ve katlanan iyileşme hızlandırmalarınız doğrudan envanterinize gidecektir.

En etkili şekilde iyileşme hızlandırması nasıl biriktirebilirim?

18 Likes

Kaderin Cilvesi

İşte bir şans. İki ittifak uzun aradan sonra birbiriyle tekrar karşılaşıyor. Çorak topraklara inmeden önce güç ve aktifliği tartmanın tam zamanı. İki ittifakta güçlü oyunculara sahip. İttifak seferi sayesinde iki taraf içinde bir ön hazırlık olacak.

Yağmur Ormanı özeti

SQD, ittifak seferinde nedeni bilinmeyen bir şekilde savaşmak istemedi. Tam olarak güçlerini göstermediler. Belkide saklamak istedikleri gizli silahlara sahipler. Bu ittifak seferi yeterince belirleyici değildi. Artık herşey çorak topraklarda belirleyici olacak.
23 Likes


Wreck kampı liderine sorduk. İşte cevaplar:

  • Daha önce çorak topraklarda liderlik deneyiminiz oldu mu? Yoksa bu ilk seferiniz mi?
  • Lider kamp olarak bu sezonki stratejiniz ve diplomasiniz nedir?
  • Kamp üyelerine ve gelecekteki kamp liderlerine tavsiyeleriniz nelerdir?
  • Kamptaki sıradan bir gününüzün nasıl geçtiğini özetleyebilir misiniz?

Liderimiz Tsunami’nin bize verdiği cevaplar için teşekkür ederiz.

Yarışın ilk haftası

Her etkinlikte olduğu gibi herkes kendi bölgesinin mucizesini en hızlı şekilde almaya çalıştı.

LOR ittifakı çorak toprakların en hızlısı. Oldukça aktif bir ittifak 100 oyuncuya sahip olmamalarına rağmen gerçekten güçlü bir ekip. Neredeyse %50 üzerinde aktifliğe sahipler. Kesinlikle zorlu bir rakip olacaklar.
SQD ittifakından beklendiği gibi en hızlı şekilde ikinci gün mucizeyi ele geçiren ittifaklardan biri diplamatlarının söylediğine göre "tam olarak 12 dakika içerisinde ele geçirildi". Oldukça hızlı bir süre az sayıda oyuncuya sahip olmalarına rağmen başarılı bir performans.
GAE ittifakı ikinci kez rekorunu egale etti. 9 dakika içerisinde ele geçirilmiş bir mucize, yüksek sayıda aktiflik ve hırs sahipler. Anlık 50 oyuncudan fazla aktifliğe ulaşmasıyla birlikte en fazla aktifliğe sahip etkinliğini geçireceklerini düşünüyorlar. Herkes çok hırslı ve çatışma bölgedeki ilk savaşı için şimdiden hazır görünüyorlar.

Ardından LOL ve GCK ekibi günün kalanında ve OLY ekibide sonraki gün mucizelerini ele geçirdiler. Herkes çok hızlı ve heyecanlı gibi görünüyor. Tünel 6 açıldığında cidden büyük bir gümbürtü olabilir.
16 Likes

18 Likes

Eline sağlık birlikte aynı BL’de olup böyle içerik üretmen ve birlikte aynı saflarda olmak çok keyifli

6 Likes



İlk hafta çok hareketliydi. Neredeyse tüm ittifaklar kendi bölgelerindeki kaleleri işgal etti ve doğrudan yakındaki tünellere odaklanmaya başladılar bile. Çoğu oyuncu şimdiden seviye 10 kolonileri ele geçirdi. Rekabet gün geçtikçe artıyor ve bu onur sıralamasına da yansıyor. Oyuncular 40 bin onur puanı almak için elinden geleni yapıyorlar.
18 Likes

Güney Mucizesi

Tünel 6 açıldı!!! Tünel 6 açıldığında herkes kendi taktiksel oyun tarzına göre mucizeler için ilerlemeye başladı. İlk gün temasa geçen ittifaklar OLY vs LOR ittifakları oldu. Wreck kampı koruma zamanından önce görünüşe göre ilk zaferi elde eden ekip OLY oldu. Ama sonraki gün mucize savaşına SQD ve GCK ittifakları da dahil olacak.

Kuzey Mucizesi

LOL ve GAE ekiplerinin sırası. İki taraf için de mesafe çok uzak olduğu için ilk gün, uzak mesafeden karınca yuvası savaşları haricinde bir çatışma yaşanmadı. Muhtemelen en kısa sürede iki ekip de mucizeye ulaşacak ve Stage 1'de her iki kamp da tamamen mucizeler için mücadele edecek gibi görünüyor. OLY ittifakının ilk zaferi Stone kampı için motivasyon oldu.
19 Likes

LOR ve OLY karşılaşmasına SQD ve GCK’nin dahil olması güney mücizesinde her şeyi dengeledi. SQD ve LOR ittifakları OLY’nin üzerine ilerlerken GCK de karşılaşmaya dahil oldu. Güney mucizesinde önde olan kamp Wreck kampı oldu.

LOL ve GAE ittifaklarının ilk karşılaşması… Beş saatten fazla süren karşılaşmada galip gelen ekip GAE ittifakı oldu. İki ekip de elinden gelenin en iyisini yaptı ama GAE ekibinin sayı üstünlüğü ilk mücadeleyi kazandırdı. Peki her şey bitti mi…???

20 Likes


Birlikte saldırmak için kuzey mucizesini ele geçirmek için yukarı çıkan Stone kampının önüne ilk önce GAE ve GCK ittifakları çıktı. SQD'yi durduran GAE, LoL ittifakıyla tekrar yüzleştikten sonra OLY VS GCK ittifakları SQD ve LOR ittifaklarını tamamen durdurdu. GAE de uzun bir savaşın ardından tekrar LoL ittifakına karşı koydu ve kuzey mucizesi yıkılmayan bir kale haline dönüştü.

Kuzey mucizesine odaklanan GAE'nin güneyde aktif olmadığını gören Stone kampı, güney mucizesine ilerlemeye karar verdi. Hali hazırda mucizeye yakın olan LOR vs SQD ittifakı, Stone kampı bölgesinde güçlendirmeleri(fortresses) toplarken sessizce ilerleyen LoL ittifakı enerjilerini yeniledikten sonra 3'e karşı 2 savaş başlattı. Saatlerce süren savaşın sonucunda OLY ve GCK ekibinin mükemmel defansı galip geldi. GAE ittifakı güneye yetiştiğinde her şey çoktan bitmişti. Böylelikle Wreck kampı ilk aşamada iki tarafsız mucizenin hakimi olduğunu ilan etti.
14 Likes

Batch 13 tamamlandı! İşte şampiyonlar şampiyonları!

12 Likes

Stage 2 çok hızlı başladı!

Tarafsız bölgeye girdiğimiz anda ilk hamle GCK ittifakından geldi. Uzun yoldan gelen LOR ittifakının tünelini koruma zamanı başlamadan önce ele geçirdi ve LOR ittifakına sekiz saatlik bir gecikme yaşattı ve kulelerini boşa harcamalarına yol açtı. Görünüşe göre Stone kamp için OLY ilk olarak mucizeye yaklaşacak. GAE ve OLY ittifakının uyumu mucize için verilecek savaşta önemli olacak.

15 Likes

Soru cevap köşesi

Wreck kampından GCK ittifakı liderine birkaç soru sorduk. Yeni oyuncular için ilgi çekici cevaplar aldık.
İşte sorular ve cevapları:

  • hangi sınıf karıncaları kullanıyorsunuz? Size için hangi sınıf karıncalar her alanda(PVP, PVE) diğerlerine göre daha etkilidir?
  • Çorak Topraklar ve ya Kayıp Ada’ya katılacak olan ittifaklar öncellikle neye odaklanmalılar? Sırasıyla üç madde verebilir misiniz?
  • Bireysel olarak oyuncunun en hızlı şekilde güçlenmesi için öncelikli olarak odaklanması gereken nedir?

Astarte’ye cevapları için teşekkür ederiz :innocent:

15 Likes

İşte SQD İttifakı'ndan şaşırtıcı bir hamle. Aşama 2'de arka arkaya yaşanan mağlubiyetlerden sonra sinirlenen SQD ekibi, görülen o ki ilk işgal edilecek kalelerdeki meyveleri toplamak için tek başına hareket etmek istiyor. Tünelleri kendine saklayan SQD İttifakı, bakalım neler yapacak...
14 Likes

Tünelleri kapatan SQD, ağaç bölgesindeki birkaç kaleyi ele geçirip meyvelerini topladıktan sonra GAE’ye karşı koymaya çalışmadı. Kolayca geri alınan kalelerin ardından ikiye karşı bir mücadele eden GCK ekibine yardım etmek için GAE ekibi doğrudan tünellere ilerledi.

GAE'nin yükünü azaltan GCK ekibi sayesinde tünellerde kolayca üstünlük sağlandı. Tünellere ulaşamayan LOR ekibi oyun dışı kaldığı için iki iki mücadelesinde Wreck kampı üstün geldi. GCK yorulsa bile GAE ittifakı kolayca Stone kampını tünellerin gerisine itmeyi başardı.
14 Likes
Baskının verdiği verimli sonuçlar sayesinde tünellerin gerisine itilen rakip tarafsız alanlarda savaşmayı reddettiği için Wreck kampı tarafından baskı altında kaldı. Wreck kampı ve Stone kampı içerisinde son aşama yarışı. Herkes şampiyonluk sıralamalarda öne geçmek için mücadele etmeye devam ediyor.

15 Likes

Çorak topraklar sona ermeden önce OLY ve GCK ekiplerinden son sürpriz geldi. Rakibin kamp bölgesine girerek harikalarını ele geçirmeyi başardılar.

Görünüşe göre bu çorak topraklar üzerindeki son büyük aksiyondu. Wreck kampının gösterdiği uyum, sağlıklı ittifak ilişkileri ve her zaman birlikte ilerlemeleri sayesinde zaferi elde ettiler. Ayrıca ittifakların bireysel zaferlerini de kesinlikle atlamamalıyız.

10 Likes


8 Likes