My most beautiful memory in the game

First of all, I apologize for the writing problems. English is not my original language.
When I just started the game
An interesting event took place on our server. (virtual party for queen and king)
At that time I did not know what the king and queen were in the game.
When I saw this beautiful event, I thought it was a real marriage.
Tony’s presence as a pastor had strengthened my thinking.
I was so convinced that it was a real marriage that I sent a congratulatory message to the Queen.
And she informed me that it was only a virtual ceremony to make her queen.
I was a little embarrassed that day. But this is my most beautiful and exciting memory of the game.
Some time ago, I found out that one of my friends recorded this ceremony. I got permission from my friends to publish it.
Today I am sharing the video
I hope you enjoy it too

این یکی از خاطرات زیبای من در بازی است .
اینجا به زبان شیرین فارسی براتون تعریف میکنم . فقط قول بدید مسخره نکنید :rofl:
تازه بازی را نصب کرده بودم و باهاش کلنجار میرفتم . همون روزهایی که از فاصله 300 تو جنگ پادشاه شرکت می کردم . و تا به خودم میومدم میدیم غارت شدم رفت :rofl:
من اون موقع نمی دونستم ملکه و پادشاه سرور یعنی چی و اصلا جنگ پادشاه چی هست . تا اینکه اتحاد پیروز تو اون روز یه ایده جالب داد . پادشاه یکی از خانمهای اتحاد دشون را به عنوان ملکه انتخاب کرد . و برای ملکه شدن اون یه مراسم جالب تشکیل دادن . همه جمع شدن در اطراف درخت . یکی از بچه ها به نام تونی شد کشیش و چیزی شبیه مراسم ازدواج را اجرا کردن . من را میگی . دست پا شکسته می فهمیدم دارن چی میگن . از اونطرف تو چت هم یک سری از بچه ها جو داده بودن . یکی می گفت دیگه تاقت ندارم . یکی میگفت هیجان زده هستم . منم که جو گیر :rofl: با خودم فکر کردم . این یه ازدواج واقعی هست که اونا دارن تو بازی هم آنلاین پخش میکنند .
شروع کردم به ارسال پیام تبریک . همه چی خوب بود تا اینکه یکم شک کردم . از عروس خانم سوال پرسیدم که آیا این یک ازدواج واقعی هست . و خودتون بقیه اش را فکر کنید . چت این بازی هم نمیشه پیامها را حذف کرد . من بودم محو شدن در اعماق :rofl:

اون روز خیلی خجالت کشیدم . ولی بعدها به همون اتحاد ملحق شدم و تا الان بیش از 5 ماهه که با اونا بازی میکنم . همه جا با هم بودیم . و اون اتفاق به یکی از خاطرات زیبای من تبدیل شد .
یکی از بچه ها از این اتفاق فیلم گرفته بود . که اگر فیلتر شکنتون روشن باشه می تونید اون واقعه را ببینید

4 Likes