İyileştirme hızlandırması nasıl elde edilir?

Sizlerinde bildiği gibi sezonda en büyük problemlerden birisi de iyileştirme hızlandırmaları oluyor. Tamamen tükendiklerinde artık elmas kullanmaya başlıyorsunuz ve bu neredeyse VIP mağazasından alışveriş yapamamanıza bile neden oluyor.
Bunun en büyük çözümü “(WOK) kralların savaşı” etkinliğidir.

Hazırlık Aşaması

  • Görselde bulunan üç karıncayı geliştirmelisiniz. (Kaynak koruma ve hızlandırmayı arttırmak için)
  • Yüksek seviye güçlendirilmemiş seviye askerler kullanın.(önerilen: t10)
  • Önemli olan yaralanan askerlerinin sayısını arttırmaktır bu yüzden yetişrici sınıfını tercih edebilirsiniz. Kullandığınız hızlandırma sayısına bağlı olarak daha fazla hızlandırma elde edebilirsiniz.
  • Ekici sınıfı önemli detaydır. Daha fazla asker yaralanması elde etmek için bu sınıfı tercih etmelisiniz.

Birimlerde çifter olarak ilerlemenizi öneririm. Yüksek seviye askerlerinizi iki birime yerleştirin ve güçlendirilmemiş askerlerinize zıt olacak özel karıncaları yerleştirin. Böylece sürekli kaybedip asker iyileştirme şansınız artacaktır.

Not: Flora’dan da gücünüzü azaltmak için parçaları çıkarabilirsiniz.

Aksiyon aşaması

Bölgede bu aksiyonu üstlenecek güçlü oyuncuların varlığıda çok önemlidir. Siz zayıflattığınız birimlerle saldırırken salatalıkları koruyan güçlü oyuncu ve ya oyunculara ihtiyaç duyacaksınız.

Hazırladığınız birimleri savunma yapılan salatalıklara gönderin ve geri döndüklerinde iyileştirin. Bu işlemi tekrar ediın ve tüm staminanızı sıfırlayana kadar tüketin. Böylelikle hızlandırmalarınızı katlayabileceksiniz ve depolarınızdaki kaynaklarınızı envanterinize dahi taşıyabilirsiniz.

Örnek.

3 Likes

Adada bilmeyen oyuncuların çok işine yarayacak bir noktaya değinmişsiniz

2 Likes

Teşekkürler @_Sky :innocent:

2 Likes