böcek ile uyumlu bazı karıncalar

1.Saldırı birimin de rainbow scarab böcek olursa eğer 2 yada 3 sırada ki karıncana iyileştirme veriyor 2. Saldırı birimin de cicindela böcek olursa ayrıca takımın da weaver karınca kullanırsan beceri öldürmesi veriyor normal şartlarda weaver karıncası beceri öldürmesi vermez genelde birlik öldürmesi veriyor 3.Bu bilgiler çok ilginç bununla ilgili hiç bir yerde bir şey yazmıyor(yada ben göremedim) bu yüzden burada paylaşmak istedim. Teşekkürler kolay gelsin

3 Likes

Merhaba @GRANDPUN

Böceklerin yetenek ağaçları bu durumlsrda en büyük faktör. Belirli yetenekler karıncalara rastgele olarak yetenek veriyor. Kullanamadoğınız turlarda ise karşıdaki ekibin karşı birikim ve ya birklin yada baskı skilleri iyileştirmek etkinizi ve ya beceri saldırınızı kısıtlayabilir. Düzenli bir özellik değil fakat savaş hızı önceliği en büyük faktörlerden biri olabiliyor bu gibi durumlarda. RNG (Rastgele sayı değerleri) her oyunda olduğu gibi burada da etken.

3 Likes

evet çok haklısın bu konu da, bana cicindela nın weaver karıncasına beceri öldürmesi vermesi çok ilginç gelmişti her raporu inceler oldum en sonunda bu karara vardım bilmiyorum doğruluk payı ne kadar :slight_smile:

1 Like

Güncel atıcı birimleri normal saldırı ve beceri saldırısından besleniyor bu yüzden öncelik bu alanlara verilebilir. Sağlık her zaman en büyük faktör olmuyor ama sırasıyla özel karınca beceri saldırısı>savaş hızı>normal saldırı ve sağlık olarak gelişim odaklı oynamak verimli olacaktır.

2 Likes

evet 530hp var bir fark yaratmıyacak kadar şok edici cicindela kullanıyorum belki weaver çıkar diye ama hiç umudum kalmadı boxör böcek almayı düşünüyorum saldırım epey artacak biraz HP düşebilir ama buna değecek inanıyorum

1 Like

Boxing mentis istediğin performansı vermeyebilir fakat güncel ve ya yakında gelebilecek böcekleri takip etmeni öneririm :slight_smile: