merhaba , oyun ahlaki degerleriniz saygi ve sevgi çerçevesinde olduğunu bilmek çok güzel. fakat şuan içinde bulunduğumuz durumu size açıklamak istiyorum. bu sezon etkinliğinde bildiginiz uzere rakipler kazanmak icin mücadele ediyorlar. fakat bu mücadele 1vs1 yada 1vs2 olunca normal olarak degerlendirilebilir. ancak bu mücadele 1vs4 olunca oyun ahlaki kuralları gereği bir mudahale etmeniz gerektigini dusunuyorum. bulundugumuz bolgede hicbir rakibe karsi ne bir saygisizlik nede kışkırtıcı bir tavır sergilemedik, fakat bu sezon mucadelesinde 4 ittifak birlik olup bizleri saf dışı birakmaya çalışıyor ve ilerlememize olanak sağlamıyorlar. bu hem oyunun hemde reel hayatta büyük ahlaki degerlerlere karşı etik bir davranış degildir. bu konu hakkinda desteginizi rica ediyoruz. 2 rakiple savaşabiliriz ama 4 rakiple savaşamayız kimse de savaşamaz. konuya mudahale etmenizi rica ederiz. saygilarımızla
Merhaba @A_Egzid, forumumuza hoş geldiniz.
Belirttiğiniz 1’e 4 durumu konusundaki endişenizi anlıyoruz. Bu durum dengesiz görünebilir, ancak The Ants gibi rekabetçi etkinliklerde ittifakların şanslarını maksimize etmek için stratejik olarak organize olmaları yaygın bir uygulamadır.
Bu tür stratejilerin, oyunun kurallarını ihlal etmedikçe, rekabet ortamının ve taktiksel mücadelelerin doğal bir parçası olduğunu hatırlatmak isteriz. Eğer herhangi bir eylemin etik sınırları aştığını veya yönergeleri ihlal ettiğini düşünüyorsanız, lütfen duruma ilişkin kanıtları bizimle paylaşın; böylece konuyu daha detaylı inceleyebiliriz.
Bu arada, sizden ve ittifakınızdan, durumu dengelemek için diğer üyelerle iş birliği yaparak saygılı bir tutum sergilemenizi rica ediyoruz. Amacımız, oyunun herkes için adil ve saygılı bir rekabet ortamı olmasını sağlamaktır.
Geri bildiriminiz ve oyunun bütünlüğünü korumadaki çabanız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
The Ants Forum Moderasyon Ekibi