[Record Post] S376 - BboyDS - {NWS} - Observing Lost Island season 2 in Ukrainian [+ screenshots in English]

05.10.22 - Десята публікація - Війна :smiling_imp:

Вітаю!
Сьогодні на всій території Покинутого Острову було послаблено канали lvl 7! Всі альянси увійшли у зону змагань, і зараз я розкажу й покажу хто домінує на даний момент:

NWS (376), DMN (376), ASK (429):

Це найбільш гаряча точка острову Sl. 72 сьогодні!
Битва між цими альянсами тривала майже добу, з невеликою перервою на перегрупування. DMN та NWS вдалося виштовхнути ASK з зони змагань.
Карта виглядає так:

WFN (410), IEA (499), 499 (499):

У цій частині Острову змагалися альянси IEA та WFN. В результаті перемога за альянсом WFN.
Але на скільки мені відомо - IEA та 499 союзники. Тож можливо це просто тактичний відступ, та IEA чекають на прибуття 499?
Хай там як, а 499 добре влаштувалися у північній частині зони змагань!
Карта:

MAT (394), HxH (342):

Тут ситуація дещо не зрозуміла.
Як тільки два альянси зіштовхнулися почалася битва. За рахунок того що МАТ мають вже три Міста (Wonder), їм вдалося дати відсіч НхН, що значно сильніші за перших.
Але невдовзі битва між ними припинилася. НхН відступили, й пішли у напрямку інших споруд у зоні, а МАТ не руйнували вежі НхН, та не атакували їхні колонії. Можливо вони заключили перемир’я, а можливо союз. Це ми дізнаємося пізніше :wink:
Карта:

Дякую за увагу!
Тримаю в курсі :wink:

1 Like